Obnoviť stránku

Super Beno Prírodný šampón pre psov hypoalergénny 300 ml

4,8 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,99 €

Super Beno Prírodný šampón pre psov hypoalergénny 300 ml

Snažíte sa mať vášho štvornohého miláčika pekne čistého? Potom by ste mohli oceniť šampón pre psov Super Beno. Dodáva sa v balení s objemom 300 ml. Psia koža je citlivá na rôzne podráždenia, vyrážky, poranenia či bodnutia hmyzom. Nepríjemné dôsledky týchto problémov dokáže zmierniť šampón proti svrbeniu, ktorý okamžite uľaví vášmu psovi. Šampón dokáže dobre vyčistiť srsť vášho psa počas umývania. Po jeho použití srsť získa lesk a bude dokonale hladká ako po návšteve psieho salónu. Spadá tiež medzi hypoalergénne produkty, vďaka tomu sa nemusíte obávať, že by došlo u psíka k alergickej reakcii. Vyznačuje sa extra jemnosťou, nevysušuje a nedráždi kožu, naopak berie ohľad na jej pH a dodáva jej všetko potrebné. Zloženie šampónu neobsahuje žiadne silikóny ani parabény.

Hlavné vlastnosti psieho šampónu Super Beno Prírodný šampón pre psov hypoalergénny 300 ml

  • Hypoalergénny šampón pre psov Super Beno využijete pri umývaní vášho psieho maznáčika
  • Jeho objem dosahuje 300 ml
  • Hodí sa pre akékoľvek plemeno psov
  • Pomáha zmierniť nepríjemné svrbenie pokožky
  • Šampón pre psov neobsahuje žiadne parabény ani silikóny

Zloženie

Složení: hnědé řasy, cukrová řepa, kokos. Výtažky z aloe a lékořice, rostlinný glycerin, voda, kokosový glukosid, kokamidopropylbetain, glycerin, alginát sodný, betain, polyglyceryl-4-laurát/sebakát a polyglyceryl-6 kaprylát/kaprát, extrakt z listů aloe vera, extrakt z kořene lékořice, vůně, kyselina citronová.     

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Použitie

Určenie Na srsť

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov

Typ šampónu

Typ šampónu Čistí srsť, Zmierňuje svrbenie, Hypoalergénny

Objem

Objem 300 ml
Složení: hnědé řasy, cukrová řepa, kokos. Výtažky z aloe a lékořice, rostlinný glycerin, voda, kokosový glukosid, kokamidopropylbetain, glycerin, alginát sodný, betain, polyglyceryl-4-laurát/sebakát a polyglyceryl-6 kaprylát/kaprát, extrakt z listů aloe vera, extrakt z kořene lékořice, vůně, kyselina citronová.      '>
Kód:  CHPhk0712
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5905397022244

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16