Obnoviť stránku

Super Benek Corn Natural 38 l

4,6 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Super Benek Corn Natural 38 l

Super Benek vám prináša podstielku z radu Corn Cat. Ide o prírodný rad, ktorý má prírodnú žltú až zlatistú farbu vo forme pevného a súčasne jemného granulátu s veľkosťou 1 – 4 mm. Tento rozmer a váha zaručujú minimálne vynášanie z toalety a zachytávanie do mačacej srsti. Pri styku s tekutinou tvorí kompaktné pevné hrudky a výborne absorbuje nežiaduce pachy. Vytvorené hrudky sa pri kontakte s veľkým množstvo vody úplne rozpadnú. V prípade, že vaša mačka omylom prehltne podstielku Super Benek Corn Natural, nemusíte mať žiadne obavy, bezpečne ju vylúči. Navyše ide o čisto prírodný produkt, takže neobsahuje žiadne chemické látky. Opakovaná konzumácia podstielky môže signalizovať nedostatok živín v bežnej strave. Odporúčame tak doplniť stravu, prípadne sa poradiť s vaším veterinárom.


Hlavné prednosti podstielky pre mačky Super Benek Corn Natural 38 l

  • Podstielka vyrobená v rodinnej firme BENOX zo Slovenska a Certech z Poľska
  • Ide o prírodný rad bez chemických látok
  • Pri styku s tekutinou tvorí kompaktné pevné hrudky
  • Chráni zdravie vašich domácich miláčikov
  • Rozmer a váha zaručujú minimálne vynášanie z toalety
  • Opakovaná konzumácia podstielky môže signalizovať nedostatok živín
  • Granulát Super Benek Corn Natural má jemnú zrnitosť (1 – 4 mm)

Zvýšená absorpčná schopnosť podstielky Super Benek Corn Natural

Granulát Super Benek Corn Natural má jemnú zrnitosť (1 – 4 mm) prírodnej žltej až zlatistej farby. Podstielka podľa nemeckého štandardu DIN 18132 má zvýšenú absorpčnú schopnosť (až 150 %). V teste spotreby obstála podstielka Super Benek Corn Natural na výbornú, a to so spotrebou podstielky 60 cm3 pri absorpcii 60 ml tekutiny.

Ako pracovať s granulátom Super Benek Corn Natural

Podstielku Super Benek Corn Natural nasypte do mačacej toalety. Hrudky a nečistoty z mačacej toalety priebežne odstraňujte lopatkou. Mačaciu toaletu dopĺňajte čistou podstielkou Super Benek Corn Natural do výšky vrstvy minimálne 5 cm.

UPOZORNENIE:
Hrudky v malých množstvách možno bez problémov spláchnuť v toalete. Pozor, v žiadnom prípade ale nesplachujte väčšie množstvo hrudiek, kedy hrozí riziko upchatia kanalizačného systému. Pred splachovaním si prosím overte, či toto nejako neupravuje miestna vyhláška, aby ste predišli možným komplikáciám.

Zloženie:
Materiál rastlinného pôvodu. Doba použiteľnosti nie je obmedzená.

Objem:
38 l/24 kg


Parametre a špecifikácia

Typ podstielky

Typ podstielky Prírodná

Balenie

Hmotnosť balenia 24 kg
Objem 38 l

Vlastnosti

Vlastnosti podstielky Bezprašná, Hrudkujúca
Kód:  CHPsv0187
Produktové číslo:  5905397017042

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09