Obnoviť stránku

Sokol Mix balenie Sense dog, kuracie 6× 200 g

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

Sokol Mix balenie Sense dog, kuracie 6× 200 g

Darčekový balíček Sokol mix Sense pre psov je skvelým vianočným prekvapením pre vášho štvornohého parťáka. Vianočný mix balenia Sense dog kuracie obsahuje 6 kusov prvotriednych konzerv plných mäsa. Ktorá príchuť sa stane favoritom vášho malého maškrtníka? Sú tu na ochutnanie konzervy Sokol Sense po 200 g v príchutiach: králik a kuracie, kačica a kuracie, morka a kuracie, losos a kuracie, jahňacie a kuracie či daniel a kuracie. Konzervy, obsiahnuté vo vianočnom mixe balenia Sense kuracie pre psov, sú plné kvalitných živín a vitamínov, a sú bez chemických prísad,  dochucovadiel,  konzervantov a obilnín. Konzervy Sense sú vhodné pre psy všetkých vekových kategórií, rás i veľkostí.

Kľúčové vlastnosti vianočného mixu balenia Sokol Sense dog kuracie

  • Vianočný mix Sokol Sense kuracie poskytuje pestrý výber príchutí
  • Súčasťou balenia Sense dog kuracie je 6 konzerv po 200 g
  • Vianočné balenie ponúka množstvo kvalitného mäsa a živín
  • Konzervy s kuracím sú vhodné pre každého psa
  • Svojou skvelou chuťou uspokojí konzervy každého malého maškrtníka

Dávkovanie

Denná kŕmna dávka pre 5 kg psa je približne 200 g. Pre 10 kg psa je to 400 g, pes s váhou 20 kg môže dostať 600 g výrobkov a pod. Dávkovanie prispôsobte potrebám vášho psíka a vždy zaistite prístup k čerstvej pitnej vode.

Zloženie

FALCO SENSE DOG -králík a kuracie, kačica a kuracie, morka a kuracie, losos a kuracie, jahňacie a kuracie, daniel a kuracie. Analytické zložky: FALCO SENSE DOG králik a kuracie -hrubá proteín 16%, hrubý tuk 8%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 4%, vlhkosť 71,5%, vysoký obsah prírodných vitamínov (A, E, D) a aminokyseliny (lyzín, Metionín, cystínu) FALCO SENSE DOG kačica a kuracie - hrubý proteín 15%, hrubý tuk 11%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 3%, vlhkosť 70,5%, vysoký obsah prírodných vitamínov (A, E, D) a aminokyseliny (lyzín, Metionín, cystínu) FALCO SENSE DOG morka a kuracie - hrubý proteín 15%, hrubý tuk 11%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 3%, vlhkosť 70,5%, vysoký obsah prírodných vitamínov (A, E, D) a aminokyseliny (lyzín, Metionín, cystínu) FALCO SENSE DOG losos a kuracie - hrubý proteín 15%, hrubý tuk 12%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 2,5%, vlhkosť 70%, vysoký obsah prírodných vitamínov (A, E, D) a aminokyseliny (lyzín, Metionín, cystínu) FALCO SENSE DOG jahňacie a kuracie - hrubý proteín 15%, hrubý tuk 12%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 3%, vlhkosť 69,5%, vysoký obsah prírodných vitamínov (A, E, D) a aminokyseliny (lyzín, Metionín, cystínu) FALCO SENSE DOG daniel a kuracie - hrubý proteín 15%, hrubý tuk 11%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 3%, vlhkosť 70,5%, vysoký obsah prírodných vitamínov (A, E, D) a aminokyseliny (lyzín, Metionín, cystín). Dávkovanie: Hmotnosť psa: 5 kg › denná kŕmna dávka 200 g, 10 kg › 400 g, 20 kg › 600 g, 30 kg › 800 g

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Šteňa/Junior, Dospelý/Adult, Senior, Bez obmedzenia veku
Veľkosť zvieraťa Veľký a obrí pes
Aktivita zvieraťa Nízka aktivita, Normálna aktivita, Vysoká aktivita, Kastrovaný pes, Gravidné a dojčiace

Príchuť

Príchuť (Protein) Danielia, Jahňacia, Kačacia, Králičia, Morčacia, Kuracia, Lososová, Rybia

Typ krmiva

Typ krmiva Konzerva

Balenie

Hmotnosť balenia 0,2 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré
Obsah tukov 12 %
Obilniny Bez obilnín
Kukurica Bez kukurice
Sója Bez sóje
Druh použitých tukov Hydinový, Rybí
Druh použitého oleja Živočíšny, Rastlinný
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 16 %
Obsah tuku 11 %
Hrubá vláknina 0,5 %
Hrubý popol 4 %
Vlhkosť 71,5 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy

Balenie

Hmotnosť 0,2 kg
Kód:  KRMP0877
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594025086245

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18