Obnoviť stránku

Sokol Mix balenie Sense dog, hovädzie 6× 200 g

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

Sokol Mix balenie Sense dog, hovädzie 6× 200 g

Darčekový balíček Sokol mix Sense pre psov je skvelým vianočným prekvapením pre vášho štvornohého parťáka. Vianočný mix balenia Sense dog hovädzie obsahuje 6 kusov prvotriednych konzerv plných mäsa. Ktorá príchuť sa stane favoritom vášho malého maškrtníka? Sú tu na ochutnanie konzervy po 200 gv príchutiach: králik a hovädzie, kačica a hovädzie, morka a hovädzie, losos a hovädzie, jahňacie a hovädzie alebo daniel a hovädzie. Konzervy, obsiahnuté vo vianočnom mixe balenia Sense hovädzie pre psov, sú plné kvalitných živín a vitamínov, a sú bez chemických prísad, dochucovadiel, konzervantov a obilnín. Konzervy sú vhodné pre psy všetkých vekových kategórií, rás i veľkostí.

Kľúčové vlastnosti darčekového balíčka pre psov Sokol Vianočný Mix balenia Sense dog

  • Balenie poskytuje pestrý výber príchutí
  • Súčasťou vianočného balenia Sense dog kuracie je 6 konzerv po 200 g
  • Balenie ponúka množstvo kvalitného mäsa a živín
  • Konzervy sú vhodné pre každého psa
  • Svojou skvelou chuťou uspokojí konzervy každého malého maškrtníka

Dávkovanie

Denná kŕmna dávka pre 5 kg psa je približne 200 g. Pre 10 kg psa je to 400 g, pes s hmotnosťou 20 kg môže dostať 600 g výrobkov a pod. Dávkovanie prispôsobte potrebám vášho psíka a vždy zaistite prístup k čerstvej pitnej vode.

Zloženie

FALCO SENSE DOG -králík a hovädzie, kačica a hovädzie, morka a hovädzie, losos a hovädzie, jahňacie a hovädzie, daniel a hovädzie. Analytické zložky: FALCO SENSE DOG králik a hovädzie -hrubá proteín 16%, hrubý tuk 8%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 4%, vlhkosť 71,5%, vysoký obsah prírodných vitamínov (A, E, D) a aminokyseliny (lyzín, Metionín, cystínu) FALCO SENSE DOG kačica a hovädzie - hrubý proteín 15%, hrubý tuk 11%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 3%, vlhkosť 70,5%, vysoký obsah prírodných vitamínov (A, E, D) a aminokyseliny (lyzín, Metionín, cystínu) FALCO SENSE DOG morka a hovězí- hrubý proteín 15%, hrubý tuk 11%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 3%, vlhkosť 70,5%, vysoký obsah prírodných vitamínov (A, E, D) a aminokyseliny (lyzín, Metionín, cystínu) FALCO SENSE DOG losos a hovädzie - hrubý proteín 15%, hrubý tuk 12%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 2,5%, vlhkosť 70%, vysoký obsah prírodných vitamínov (A, E, D) a aminokyseliny (lyzín, Metionín, cystínu) FALCO SENSE DOG jahňacie a hovězí- hrubý proteín 15%, hrubý tuk 12%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 3%, vlhkosť 69,5%, vysoký obsah prírodných vitamínov (A, E, D) a aminokyseliny (lyzín, Metionín, cystínu) FALCO SENSE DOG daniel a hovězí- hrubý proteín 15%, hrubý tuk 11%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 3%, vlhkosť 70,5%, vysoký obsah prírodných vitamínov (A, E, D) a aminokyseliny (lyzín, Metionín, cystín). Dávkovanie: Hmotnosť psa: 5 kg › denná kŕmna dávka 200 g, 10 kg › 400 g, 20 kg › 600 g, 30 kg › 800 g

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Šteňa/Junior, Dospelý/Adult, Senior, Bez obmedzenia veku
Veľkosť zvieraťa Malý pes
Aktivita zvieraťa Nízka aktivita, Normálna aktivita, Vysoká aktivita, Kastrovaný pes

Príchuť

Príchuť (Protein) Danielia, Hovädzia, Jahňacia, Kačacia, Králičia, Morčacia, Lososová, Rybia

Typ krmiva

Typ krmiva Konzerva

Balenie

Hmotnosť balenia 0,2 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré
Obsah tukov 11 %
Obilniny Bez obilnín
Kukurica Bez kukurice
Sója Bez sóje
Druh použitých tukov Hydinový, Rybí, Hovädzí
Druh použitého oleja Živočíšny, Rastlinný
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 16 %
Obsah tuku 11 %
Hrubá vláknina 0,5 %
Hrubý popol 4 %
Vlhkosť 70,5 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy

Balenie

Hmotnosť 0,2 kg
Kód:  KRMP0876
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594025086238

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02