Obnoviť stránku

Sera Wels-chips nature 250 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sera Wels-chips nature 250 ml

Pri výbere krmiva pre rybičky sa zamerajte na ľahkú stráviteľnosť a optimálny obsah základných živín. Medzi najvyhľadávanejšie krmivá pre akváriové ryby patria lupienky. Padajúce lupienky si rybičky ľahko ulovia. Krmivo pre rybičky Sera použijete pre akváriové ryby, ryby žijúce pri dne a sumčeky. Obohacuje sa o vitamín E, vitamín A, vitamín D3, vitamín C, vitamín B2 a vitamín B1. Vďaka vysokému obsahu rias vyhovuje akváriovým rybám, pre ktoré je nevyhnutná strava s vysokým podielom zložiek rastlinného pôvodu. Hmotnosť potravy pre akváriové ryby Sera dosahuje 0,095 kg. V balení nájdete 1 kus krmiva do akvária.

Krmivo pre akváriové ryby Sera Wels-chips nature 250 ml ...

Kľúčové prednosti krmiva pre akvárijné ryby Sera Wels-chips nature 250 ml

  • Krmivo pre rybičky Sera zaraďujeme medzi základné krmivo
  • Sú to lupienky
  • Krmivo pre rybičky Sera sa používa pre akváriové ryby, ryby žijúce pri dne a sumčeky
  • Rybičkám dozaista príde vhod krmivo s morskými riasami
  • Krmivo je obohatené o vitamín E, vitamín A, vitamín D3, vitamín C, vitamín B2 a vitamín B1
  • V balení očakávajte 1 kus krmiva do akvária
  • Hmotnosť krmiva pre akvárijné ryby Sera je 0,095 kg

Zloženie

rybí moučka, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, pšeničné klíčky, spirulina (4%), pivovarské kvasnice, sušené mléko, rybí tuk, byliny, vaječný prášek, vrbová kůra, olšové šišky, kopřivy, vojtěška, mannanoligosacharidy, petržel, mořské řasy, paprika, špenát, slávka zelenoústá, řasy Haematococcus, mrkev, česnek. Analytickébílkoviny 31,2%, tuky 7,2%, vláknina 4,9%, vlhkost 5,0%, popel 6,5%. Doplňkové látky: Vitaminy a provitaminy: vit. A 30.000 MJ/kg, vit. D3 1.500 IU/kg, vit. E (D, L-α-tocoferyl acetát) 60 mg/kg, vit. B1 30 mg/kg, vit. B2 90 mg/kg, stab. vit. C (L-ascorbyl monofosfát) 550 mg/kg. Dávkování: 1–2x denně tolik kolik ryby spotřebují v krátké době.

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Určené pre Akváriové ryby, Ryby žijúce pri dne, Sumčeky
Kód:  KRMA0369
Produktové číslo:  4001942005111

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06