Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Rukka Stream Raincoat pláštenka žltá 80

4,5 4 hodnotení
55,64 €

Rukka Stream Raincoat pláštenka žltá 80

Neradi sa prechádzate so psíkom v daždi, keďže príde domov vždy premočený a od blata? Teraz už si môžete túry užívať v akomkoľvek počasí, keďže problém vyrieši pršiplášť pre psa Rukka Stream Raincoat pláštenka žltá 80. Tento druh pršiplášťa pre psa je špeciálne vyrobený pre veľké plemená. Pláštenku pre psov môžete dať vyprať aj do práčky. Aj v tom najväčšom daždi sa postará o maximálny komfort vášho psíka. Reflexné prvky sú dôležitou súčasťou, preto sa nemusíte obávať o bezpečie ani v tme. K otvoru môžete ľahko pripevniť vôdzku. Hlava vášho štvornohého miláčika zostane v suchu, pretože bude mať kapucňu. Psí reflexný pršiplášť oceníte hlavne pri prechádzke v noci.

Podstatné prednosti pršiplášťa pre psa Rukka Stream Raincoat pláštenka žltá 80

  • Vďaka tomuto pršiplášťu pre psa si môže váš psík užívať prechádzky aj v daždivom počasí
  • Materiál: polyester
  • Pršiplášť pre psa RUKKA sa hodí pre veľké plemená

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žltá

Zviera

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Veľké

Typ oblečenia

Typ Pršiplášť

Materiál

Materiál Polyester

Rozmery

Dĺžka chrbta 81 cm
Max. obvod hrudníka 102 cm
Obvod krku 86 cm

Určenie

Určenie Do dažďa, Jarné/jesenné

Vlastnosti

Vlastnosti Nepremokavý, Reflexné prvky, Otvor na vôdzku, Možno prať v práčke, Vodoodolný, S kapucňou, S otvorom na chvost
Zapínanie Suchý zips
Kód:  CHPbu0291
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6413910619998

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07