Obnoviť stránku

Royal Canin VD Dog konz. Hepatic 420 g

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
4,69 €

Royal Canin VD Dog konz. Hepatic 420 g

HEPATIC je kompletním dietním krmivem pro psy, které podporuje jaterní funkce v případě chronické jaterní nedostatečnosti a snižuje ukládání mědi v játrech. Přiměřený obsah vysoce jakostních bílkovin. Vysoký obsah esenciálních mastných kyselin a vysoce stravitelných uhlohydrátů. Nízký obsah mědi. Nízký obsah mědi se zvýšeným obsahem zinku minimalizuje jak akumulaci mědi v hepatocytech tak tvorbu intracelulárních lézí způsobenou cholestází. Volné radikály hrají klíčovou roli v patogenezi a progresi poškození jater. Synergický komplex antioxidantů zpomaluje rozpad hepatocytů. Nízký příjem sodíku snižuje portální hypertenzi a omezuje ztráty extravaskulární tekutiny. Vysoký obsah energie pomáhá udržovat normální tělesnou hmotnost u psů s jaterním selháním. L-karnitin usnadňuje užívání tuků v játrech, čímž zabraňuje nadměrnému katabolismu proteinů a omezuje riziko nástupu nebo progrese hepatální encefalopatie.

Zloženie

ryža, dehydratované hydinové mäso, kukurica, hydrolyzované živočíšne proteíny, živočíšne tuky, repné odrezky, vaječný prášok, minerálne látky rastlinná vláknina, kvasnice, sójový olej, rybí tuk, frukto-oligosacharidy (FOS), šupky a semená Psyllia, hydrolyzované kvasnice (zdroj manno-oligosacharidov), extrakt z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu). Analytické zložky: proteín 23%, hrubý tuk 11%, hrubý popol 6,5%, hrubá vláknina 2%.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Hydinová

Typ krmiva

Typ krmiva Konzerva

Balenie

Hmotnosť balenia 0,42 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré
Obsah bielkovín 6,5 %
Obsah tukov 4,5 %

Indikácie

Indikácie Pečeň

Typ diéty

Typ diéty Konzerva
Kód:  KRMP1964
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9003579309469
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11