Obnoviť stránku

Royal Canin VD Dog kaps. Urinary S/O 12× 100 g

Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Royal Canin VD Dog kaps. Urinary S/O 12× 100 g

Urinary S/O Canine účinně podporuje rozpouštění struvitových kamenů. V kyselejší moči jsou nepříznivé podmínky pro baktérie, které jsou obvykle spojovány s výskytem struvitových kamenů. Nízký obsah kalorií v krmivu umožňuje udržovat ideální tělesnou hmotnost psa. Ředění moči snižuje koncentraci iontů struvitu a kalciumoxalátu. Pomáhá snižovat koncentraci iontů, které přispívají k tvorbě krystalů.

Zloženie

mäso a živočíšne produkty (kurča, bravčové mäso), obilniny, oleje a tuky, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu (kukuričný glutén), vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, minerálne látky proteín 6%, hrubý tuk 5,5%, hrubý popol 1,5%, 1 % hrubej vlákniny, vlhkosť 80%.0 Analytické zložky: proteín 6%, hrubý tuk 5,5%, hrubý popol 1,5%, 1 % hrubej vlákniny, vlhkosť 80%.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Konzerva

Balenie

Hmotnosť balenia 1,2 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré
Obsah bielkovín 6 %
Obsah tukov 5,5 %

Indikácie

Indikácie Močové cesty

Typ diéty

Typ diéty Vrecúško
Kód:  KRMP1981
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9003579010013
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02