Obnoviť stránku

Royal Canin Persian Adult 4 kg

5 2 hodnotení
Zľavnené -4 %
44,90 € 46,90 €

Royal Canin Persian Adult 4 kg

Krmivo ROYAL CANIN Persian Adult je vytvorené pre perzské mačky, ktoré majú dlhú srsť s hustou podsadou. Keďže majú najdlhšiu a najhustejšiu srsť zo všetkých mačacích plemien, je nevyhnutné, aby perzské mačky dostávali do tela určité živiny, ktoré krmivo ROYAL CANIN Persian Adult má. U perzských mačiek sa navyše môžu vytvoriť trichobezoáry, ktoré pri trávení spôsobujú ťažkosti. Krmivo ROYAL CANIN Persian Adult však prirodzene stimuluje črevá zmesou vlákniny. Navyše obsahuje aj vysoko stráviteľné bielkoviny (L.I.P.), prebiotiká a omega 3 a 6 mastné kyseliny. Tvar granúl pripomínajúci mandľu sa mačkám ľahko uchopuje a dobre sa im žuje. Krmivo ROYAL CANIN Persian Adult je tiež dostupné vo vlhkej forme ako kúsky v šťave.

Kľúčové vlastnosti granúl Royal Canin Persian Adult 4 kg

  • Granule Royal Canin Persian Adult sú vhodné pre perzské mačky
  • Vďaka zmesi vlákniny pomáhajú mačkám pri trávení
  • Obsahujú vysoko stráviteľné bielkoviny, prebiotiká, omega 3 a omega 6 mastné kyseliny
  • Mačacie krmivo Royal Canin Persian Adult majú mandlovitý tvar
  • Je dostupné aj vo vlhkej forme

Zloženie žrania pre mačky:
Dehydratovaný hydinový proteín, živočíšny tuk, ryža, izolát rastlinných proteínov*, kukuričná múka, rastlinná vláknina, hydrolyzovaný živočíšny proteín, kukuričný glutén, pšeničná múka, kukurica, kvasnice a ich časti, minerály, čakanková dužina, rybí olej, psylliumsluky a semená (1 %), sójový olej, fruktooligosacharidy, hydrolyzované kvasnice (zdroj mananooligosacharidov), olej z boráku lekárskeho, extrakt z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu).

Nutričné doplnkové látky:
Vitamín A: 31 000 IU, Vitamín D3: 800 IU, E1 (Železo): 36 mg, E2 (Jód): 3.6 mg, E4 (Meď): 11 mg, E5 (Mangán): 47 mg, E6 (Zinok): 140 mg, E8 (Selén): 0.08 mg - Technologické doplnky Klinoptinolit sedimentárneho pôvodu: 10 g Konzervanty - Antioxidanty.

Analytické zložky:
Proteín: 30 % Obsah tuku: 22 % - Hrubý popol: 7,4 % - Hrubá vláknina: 4,7 %
Na kg: Omega 6 mastné kyseliny: 48,4 g - Omega 3 mastné kyseliny: 11 g.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 4 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Kód:  KRMrk2343
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3182550704533
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14