Obnoviť stránku

Royal Canin Mini Starter Mother&Babydog 3 kg

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Royal Canin Mini Starter Mother&Babydog 3 kg

Psy malých plemien majú síce malú telesnú konštitúciu, avšak s ich nutričnými a energetickými potrebami je to presne naopak. Je nevyhnutne dôležité, aby vaša malá sučka aj jej šteňatá dostali výživu, ktorá je špeciálne vytvorená na mieru ich unikátnym nutričným potrebám. Z tohto dôvodu psie krmivo ROYAL CANIN® Mini Starter Mother & Babydog poskytuje všetko potrebné sukám do 10 kg aj jej šteňatám do 2 mesiacov.

Granule pre psy ROYAL CANIN

Zloženie krmiva pre psov ROYAL CANIN® Mini Starter Mother & Babydog je navrhnuté s pomocou „Start Komplexu“ spoločnosti ROYAL CANIN®. Ide o exkluzívnu kombináciu výživových prvkov, ktoré sa nachádzajú v materskom mlieku. Tieto prvky sú posilnené špecifickými živinami, ktoré aktívne podporujú zdravé trávenie a prirodzenú obranyschopnosť šteniat. Toto unikátne zloženie uspokojuje potreby matky aj jej šteniat počas prvých piatich období života: gravidity, narodenia, laktácie, odstavu a rastu (do 8 týždňov). Výživový profil krmiva pre psa je upravený tak, aby uspokojoval vysoké energetické potreby vašej feny na konci gravidity a počas laktácie. Medzi nevyhnutné živiny v krmive ROYAL CANIN® Mini Starter Mother & Babydog patrí hydinové mäso, ryža, živočíšne tuky, rastlinné bielkoviny, hydrolyzované kvasnice (ide o prírodnú látku, ktorá zvyšuje chutnosť) a výťažok z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu). Namočením vo vode sa granula ľahko rehydratuje na kašu. Táto forma je veľmi chutná ako pre matku, tak aj pre šteňatá v odstave, ktorá prechádzajú z materského mlieka na pevnú stravu.

Zloženie papania pre psa

Dehydrované hydinové mäso, ryža, živočíšne tuky, izolát rastlinného proteínu (L.I.P. – proteín vybraný vďaka svojej vysokej stráviteľnosti), kukurica, repné rezky, hydrolyzované živočíšne proteíny, minerály, rybí olej, sójový olej, fruktooligosacharidy, hydrolyzované kvasnice (zdroj mannanoligosacharidov), soľ mastné kyseliny, výťažky z kvasníc (zdroj betaglukánov), výťažok z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu).


Doplnkové látky na 1kg

Nutričné doplnkové látky: vitamín A: 19 000 IU, vitamín D3: 1 200 IU, E1 (železo): 40 mg, E2 (jód): 4 mg, E4 (meď): 12 mg, E5 (mangán): 52 mg, E6 ( zinok): 133 mg, E8 (selén): 0,07 mg. Technologické doplnkové látky: klinoptilolit sedimentárneho pôvodu: 10 g. Konzervanty. Antioxidanty.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Šteňa/Junior, Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Malý pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita, Gravidné a dojčiace

Príchuť

Príchuť (Protein) Hydinová

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 3 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah bielkovín 0,3 %
Obsah tukov 0,22 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Biela ryža
Kukurica S kukuricou
Sója So sójou
Druh použitého oleja Rybí, Rastlinný
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D, Vitamín C, Vitamín B6, Vitamín B12, Vitamín B2, Vitamín B1

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 0,3 %
Obsah tuku 22 %
Hrubá vláknina 0,01 %
Hrubý popol 0,08 %
Vápnik 0,01 %
Fosfor 0,01 %
Horčík 0 %
Sodík 0 %
Omega-3 0,01 %
Omega-6 0,05 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa S kĺbovou výživou
Kód:  KRMrk1786
Produktové číslo:  3182550778671
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02