Obnoviť stránku

Royal Canin mini puppy 8 kg

4,8 40 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
53,90 €

Royal Canin mini puppy 8 kg


Krmivo Royal Canin Mini Puppy je vhodné pre malé psy od 2 do 10 mesiacov, ktorých váha v dospelosti bude dosahovať do 10 kg a vedú pomerne pokojný domáci život. Rast je najdôležitejšou fázou v živote vášho psa: je to obdobie nových objavov, zoznámení a telesných zmien. Počas tohto kľúčového obdobia sa imunitný systém vášho veľkého šteňaťa ešte stále vyvíja. Krmivo Royal Canin Mini Puppy podporuje prirodzenú obranyschopnosť vášho psa vďaka patentovanému komplexu antioxidantov, vrátane nevyhnutného vitamínu E, ktorý podporuje zdravý rast. V tomto krmive sú obsiahnuté vysoko stráviteľné bielkoviny, správne množstvo vlákniny a kvalitné zdroje sacharidov. Tieto živiny spoločne podporujú celkové zdravie vášho šteňaťa a jeho trávenie. Zdravé trávenie tiež zlepšuje kvalitu stolice a znižuje jej zápach. Zloženie krmiva Royal Canin Mini Puppy je obohatené o omega-3 mastné kyseliny (EPA and DHA), ktoré zlepšujú stav kože a srsti. To znamená, že vaše šteňa dostáva ten najlepší možný štart do života vďaka kompletnej,vyváženej a vysoko kvalitnej výžive.

Kľúčové vlastnosti granúl Royal Canin Mini Puppy

  • Vhodné pre malé psy od 2 do 10 mesiacov
  • Podporuje prirodzenú obranyschopnosť
  • Obsahuje vysoko stráviteľné bielkoviny
  • Granule s probiotikami a antioxidantmi
  • Krmivo s vysokým obsahom energie

Ideálna starostlivosť o šteňatá


Royal Canin Mini Puppy

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Granule Royal Canin Mini Puppy obsahujú celý rad antioxidantov vrátane vitamínu E, čím posilňujú prirodzenú obranyschopnosť šteňaťa.

Royal Canin Mini Puppy

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Granule Royal Canin Mini Puppy plne spĺňajú energetické nároky šteniat malých plemien v období rastu.

Royal Canin Mini Puppy

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Krmivo oplýva vysoko stráviteľnými bielkovinami a prebiotikami, ktoré podporujú zdravé trávenie a rovnováhu črevnej mikroflóry.


Zloženie:

Dehydrované hydinové mäso, ryža, živočíšne tuky, izolát rastlinného proteínu (L.I.P. – proteín vybraný vďaka svojej vysokej stráviteľnosti), kukurica, repné odrezky, kukuričná múka, hydrolyzované živočíšne proteíny, kukuričný lepok, minerály, rybí olej, sójový olej, fruktooligosacharidy (0,34 %), hydrolyzované kvasnice (zdroj mannanoligosacharidov), výťažky z kvasníc (zdroj betaglukánov), výťažok z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu).

Doplnkové látky na 1 Kg:

Nutričné doplnkové látky: vitamín A: 21500 IU, vitamín D3: 1000 IU, vitamín E: 510 mg, E1 (železo): 38 mg, E2 (jód): 3,8 mg, E4 (meď): 12 mg, E5 ( mangán): 49 mg, E6 (zinok): 126 mg, E8 (selén): 0,06 mg. Technologické doplnkové látky: klinoptilolit sedimentárneho pôvodu: 10 g. Senzorické doplnkové látky: výťažok z juky: 125 mg. Konzervanty. Antioxidanty.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Šteňa/Junior
Veľkosť zvieraťa Malý pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita, Gravidné a dojčiace

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 8 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obilniny Obilné
Druh obilniny Pšenica, Biela ryža
Kukurica S kukuricou
Sója Bez sóje
Druh použitých tukov Živočíšny, Rybí
Druh použitého oleja Rastlinný
Špecifiká zloženia S antioxidantmi, S obsahom juky
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 31 %
Obsah tuku 20 %
Hrubá vláknina 1,6 %
Hrubý popol 7,4 %
Kód:  KRMrk1453
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3182550793049
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12