Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Royal Canin Mini Puppy 2 kg

4,8 39 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
18,90 €

Royal Canin Mini Puppy 2 kg

Nutričné potreby vášho šteňaťa je dôležité uspokojovať ako na začiatku jeho života, keď sa stále vyvíja jeho imunitný systém, tak aj v dospelosti.

Granule pre psy ROYAL CANIN

Zloženie krmiva ROYAL CANIN® Mini Puppy je vytvorené tak, aby uspokojilo všetky nutričné potreby vášho šteňaťa a je vhodné pre šteňatá od 2 do 10 mesiacov, ktorých váha v dospelosti bude do 10 kg. Rast je najdôležitejšou fázou v živote vášho psa: je to obdobie nových objavov, zoznámenia a telesných zmien. Počas tohto kľúčového obdobia sa imunitný systém vášho malého šteňaťa ešte stále vyvíja. Granule obsahujú patentovaný komplex antioxidantov, vrátane vitamínu E, ktorý podporuje prirodzenú obranyschopnosť vášho rastúceho šteňaťa. Granula tohto psieho krmiva je malá a ľahko sa žuje, je perfektná pre malú papuľku vášho šteňaťa. Vôňa aj chuť boli vyvinuté tak, aby priťahovali aj tých najvyberavejších psov. Podporuje tiež zdravé zuby a celkovú ústnu hygienu. Krmivo ROYAL CANIN® Mini Puppy obsahuje kombináciu živín, ako sú veľmi kvalitné bielkoviny (vyznačujúci sa svojou vysokou stráviteľnosťou) a prebiotiká, ktoré podporujú zdravé trávenie a rovnováhu črevnej mikroflóry, ktorá vedie ku kvalitnej stolici a znižuje jej zápach aj množstvo. Pretože vaše šteňa patrí medzi malé plemená, vyrastie pomerne rýchlo, a preto potrebuje veľa energie, ktorá zaistí ten správny vývoj. Krmivo pre šteňatá ROYAL CANIN® Mini Puppy uspokojí energetické požiadavky vášho šteňaťa a dá mu všetku potrebnú silu a vitalitu.

Zloženie papania pre psa

Dehydrované hydinové mäso, ryža, živočíšne tuky, izolát rastlinného proteínu (L.I.P. – proteín vybraný vďaka svojej vysokej stráviteľnosti), kukurica, repné odrezky, kukuričná múka, hydrolyzované živočíšne proteíny, kukuričný lepok, minerály, rybí olej, sójový olej, fruktooligosacharidy (0,34 %), hydrolyzované kvasnice (zdroj mannanoligosacharidov), výťažky z kvasníc (zdroj betaglukánov), výťažok z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu).


Doplnkové látky na 1kg

Nutričné doplnkové látky: vitamín A: 21 500 IU, vitamín D3: 1 000 IU, vitamín E: 510 mg, E1 (železo): 38 mg, E2 (jód): 3,8 mg, E4 (meď): 12 mg, E5 ( mangán): 49 mg, E6 (zinok): 126 mg, E8 (selén): 0,06 mg. Technologické doplnkové látky: klinoptilolit sedimentárneho pôvodu: 10 g. Senzorické doplnkové látky: výťažok z juky: 125 mg. Konzervanty. Antioxidanty.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Šteňa/Junior
Veľkosť zvieraťa Malý pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita, Gravidné a dojčiace

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 2 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah bielkovín 31 %
Obsah tukov 20 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Biela ryža, Kukurica
Kukurica S kukuricou
Sója So sójou
Druh použitých tukov Živočíšny
Druh použitého oleja Rybí, Rastlinný
Špecifiká zloženia S antioxidantmi
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3, Vitamín C, Vitamín B6, Vitamín B12, Vitamín B2, Vitamín B1, Vitamín B5, Vitamín B3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 31 %
Obsah tuku 20 %
Hrubá vláknina 1,4 %
Hrubý popol 7,7 %
Vápnik 1,25 %
Fosfor 1 %
Horčík 0,07 %
Sodík 0,4 %
Omega-3 0,75 %
Omega-6 3,95 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy
Kód:  KRMrk1783
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3182550793001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03