Obnoviť stránku

Royal Canin Mini Exigent 3 kg

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

Royal Canin Mini Exigent 3 kg

Pri jedle pes posudzuje vôňu, veľkosti sústa a konzistenciu pokrmu. Ak chcete, aby váš pes jedol zdravo – teda nielen maškrty, po ktorých túži, keď odmieta bežné jedlo – siahnite po zdravom a nutrične kompletnom krmive, ktoré je neodolateľné aj pre najvyberavejších psov. Krmivo ROYAL CANIN® Exigent Mini je vhodné pre maškrtných psov, ktorí vážia do 10 kg.


Granule pre psy ROYAL CANIN

Tieto granule pre psov obsahujú všetku výživu, ktorú váš pes potrebuje k zdravému životu. Granule majú tvar vankúšikov, chrumkavú konzistenciu a sú plnené aromatickou paštétou plnou živín. Chrumkavé granule sú zvonku chutné a mastné, zatiaľ čo náplň z paštéty je bohatá a lahodná. Všetky krmivá Royal Canin sú nutrične kompletné a obsahujú 100 % kvalitných bielkovín, tukov, vlákniny, vitamínov a minerálov, ktoré váš pes potrebuje pre celoživotné telesnú a duševnú pohodu. Program výživy Exigent je dostupný ako chrumkavé granule a chutné paštéty v kapsičke. Obe sú nutrične kompletné a dokonale sa dopĺňajú. Prečo nevyskúšať paštétu ako doplnok granúl? Výsledky krmiva ROYAL CANIN® Exigent Mini sú preukázaným úspechom. Pri vedeckom testovaní v pet centre Royal Canin uprednostňovalo toto krmivo až 99 % psov.

Zloženie papania pre psa

Dehydrované kuracie proteíny, živočíšne tuky, ryža, izolát rastlinných proteínov (L. I. P .: proteíny vybrané pre svoju veľmi vysokú stráviteľnosť), predvarená pšeničná múka, kukuričná múčka, hydrolyzované živočíšne proteíny, rastlinná vláknina, repné rezy, minerálne látky, rybí tuk, frukto-oligosacharidy, olej z boráku lekárskeho, výťažok z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu).

Doplnkové látky na 1kg

Nutričné doplnkové látky: vitamín A: 29 500 mj., Vitamín D3: 800 mj., E1 (železo): 38 mg, E2 (jód): 3,9 mg, E4 (meď): 12 mg, E5 (mangán): 50 mg, E6 (zinok): 133 mg, E8 (selén): 0,08 mg. Konzervanty - antioxidanty.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Malý pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 3 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah tukov 22 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Pšenica, Biela ryža, Kukurica
Kukurica S kukuricou
Sója Bez sóje
Druh použitých tukov Živočíšny, Rybí
Druh použitého oleja Rastlinný
Špecifiká zloženia S antioxidantmi
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 30 %
Obsah tuku 22 %
Hrubá vláknina 2,6 %
Hrubý popol 4,6 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy
Kód:  KRMrk1778
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3182550894050
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03