Obnoviť stránku

Royal Canin Mini Dermacomfort 8 kg

Garancia najlepšej ceny
63,90 €
Pri kúpe 1 ks 63,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 63,02 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 61,69 €/ks

Royal Canin Mini Dermacomfort 8 kg

Vedeli ste, že podráždenie pokožky je najčastejším dôvodom, prečo musí pes k veterinárovi? Citlivá, svrbiaca koža znamená veľa škrabania. Koža sa tak môže poškodiť pazúrmi a hrozí riziko infekcie. Krmivo ROYAL CANIN Dermacomfort Mini so zníženým obsahom alergénov je starostlivo pripravované za použitia špeciálne vybranej zmesi bielkovín. Táto špeciálne upravená výživa pomáha udržiavať pokožku vášho psa v čo najlepšom stave.Tiež pomáha udržiavať srsť hustú a zdravú. Granule pre psov ROYAL CANIN Dermacomfort Mini, vhodné pre psov do 10 kg, obsahujú starostlivo navrhnuté granuly, ktoré dokonale vyhovujú zubom vášho psa.

Granule pre psov ROYAL CANIN

Obsahuje mastné kyseliny omega 3 a omega 6, vrátane kyselín GLA, EPA a DHA, ktoré podporujú a vyživujú kožu, ktorá je vďaka tomu menej citlivá na dráždivé látky v okolitom prostredí. Program výživy Dermacomfort je dostupný vo forme chrumkavých granúl a chutnej paštéty v kapsičke. Obe sú nutrične kompletné a dokonale sa dopĺňajú. Prečo nevyskúšať paštétu ako doplnok granúl? Po 2 mesiacoch užívania tohto krmiva si 91 % majiteľovpsov všimlo zlepšenie. To znamená, že výsledky krmiva Royal Canin sú preukázaným úspechom.

Zloženie

Ryža, izolát rastlinných proteínov (L.I.P.: proteíny vybrané pre svoju veľmi vysokú stráviteľnosť), pšenica, živočíšne tuky, kukuričný glutén, lúpaný ovos, kukurica, hydrolyzované živočíšne proteíny, minerálne látky, sójový olej, repné rezky, rybí tuk, ľanové semená, frukto-oligosacharidy, mono a diglyceridy kyselín palmitovej a stearovej esterifikovanej kyselinou citrónovou, olej z boráku lekárskeho, výťažok z nechtíkalekárskeho (zdroj luteínu).

Doplnkové látky na 1 kg

Nutričné doplnkové látky: vitamín A: 29 000 mj., vitamín D3: 800 mj., E1 (železo): 67 mg, E2 (jód): 5,4 mg, E4 (meď): 13 mg, E5 (mangán): 66 mg, E6 (zinok): 146 mg, E8 (selén): 0,17 mg, konzervanty – antioxidanty.



Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Malý pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 8 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah tukov 17 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Pšenica, Biela ryža, Kukurica, Ovos
Kukurica S kukuricou
Sója So sójou
Druh použitých tukov Živočíšny
Druh použitého oleja Rastlinný
Špecifiká zloženia S antioxidantmi
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 25,5 %
Obsah tuku 17 %
Hrubá vláknina 1,4 %
Hrubý popol 5,3 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy
Kód:  KRMrk1773
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3182550894999
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13