Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Royal Canin Mini Adult (8+) 2 kg

4,9 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
16,90 €

Royal Canin Mini Adult (8+) 2 kg

Je dôležité, aby váš dospelý pes dostával krmivo, ktoré mu poskytuje živiny podporujúce jeho zdravie, keď čelí prvým známkam starnutia.

Granule pre psy ROYAL CANIN

Zloženie krmiva ROYAL CANIN® Mini Adult 8+ je vytvorené tak, aby uspokojilo všetky nutričné potreby malých psov starších ako 8 rokov, ktorí vážia menej ako 10 kg. Toto krmivo má špeciálne upravený obsah živín, ktorý pomáha udržiavať vitalitu psov malých plemien čeliacich prvým známkam starnutia. Krmivo ROYAL CANIN® Mini Adult 8+ obsahuje exkluzívny komplex antioxidantov, ktoré neutralizujú voľné radikály. Niektorí malí psi majú veľmi maškrtné jazýčky. Ak sa to týka aj vášho malého psa, nemusíte sa obávať, pretože krmivo je vytvorené s pomocou exkluzívnych chutí. Zvýšená chutnosť tohoto krmiva uspokojí aj tých najvyberavejších  psov! Upravený obsah energie v krmive ROYAL CANIN® Mini Adult 8+ navyše pomáha psom malých plemien udržať si zdravú váhu. Malí psi mávajú vysoké energetické nároky. Toto krmivo je vytvorené tak, aby ich uspokojovalo a váš pes mohol mať zodpovedajúci životný štýl. Súčasťou zloženia tohto krmiva je tiež L-karnitín. Táto dôležitá živina slúži ako transport mastných kyselín a je súčasťou zdravého metabolizmu tukov.

Zloženie papania pre psa

Dehydrované hydinové mäso, kukurica, kukuričná múka, živočíšne tuky, kukuričný lepok, izolát rastlinného proteínu (L.I.P. – proteín zvolený vďaka svojej veľmi dobrej stráviteľnosti), pšenica, hydrolyzované živočíšne proteíny, ryža, repné odrezky, minerály, rybí olej, sójový olej, fruktooligosacharidy (FOS).


Doplnkové látky na 1kg

Bielkoviny: 27 % - Tuky: 16 % - Popol: 5.6 % - Vláknina: 1.3 % - Omega 6 mastné kyseliny: 3,31 % - Omega 3 mastné kyseliny: 0,66 % vrátane EPA/DHA: 0,25 % .


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Malý pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Hydinová

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 2 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah bielkovín 0,27 %
Obsah tukov 0,16 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Biela ryža
Kukurica S kukuricou
Sója So sójou
Druh použitého oleja Rybí, Rastlinný
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D, Vitamín C, Vitamín B6, Vitamín B12, Vitamín B2, Vitamín B1

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 0,27 %
Obsah tuku 16 %
Hrubá vláknina 0,02 %
Hrubý popol 0,05 %
Vápnik 0,01 %
Fosfor 0,01 %
Horčík 0 %
Sodík 0 %
Omega-3 0,01 %
Omega-6 0,04 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa S kĺbovou výživou
Kód:  KRMrk1770
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3182550831383
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12