Obnoviť stránku

Royal Canin Mini Adult 0,8 kg

4,9 55 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,19 €

Royal Canin Mini Adult 0,8 kg

Malí psi sa väčšinou dožívajú vyššieho veku ako veľkí psi, ale dospelosti dosahujú skôr. To znamená, že nutričné potreby vášho malého psa sa od potrieb veľkého psa líšia.

Granule pre psy ROYAL CANIN

Zloženie krmiva ROYAL CANIN® Mini Adult je vytvorené tak, aby uspokojilo všetky nutričné potreby psov malých plemien nad 10 mesiacov, ktorí vážia menej ako 10 kg. Malí psi bývajú veľmi aktívni, takže ich energetické potreby sú vysoké. Granule obsahujú upravený obsah energie, ktorý zodpovedá energetickým potrebám malých psov. Obsahujú tiež L-karnitín, živinu, ktorá je súčasťou zdravého metabolizmu tukov. Niektorí malí psi sú vyberaví, a preto je krmivo vytvorené s pomocou exkluzívnych chutí, aby bolo kŕmenie obľúbenou časťou dňa a uspokojovalo aj tých najvyberavejších jedincov. Toto špeciálne vytvorené zloženie obsahuje rozmanité živiny, ktoré podporujú zdravie kože a srsti vášho psa. Je obohatené o vitamíny a omega-3 mastné kyseliny (EPA a DHA), vďaka ktorým je srsť krásne lesklá. Krmivo pre psov ROYAL CANIN® Mini Adult je tiež dostupné aj pre starších psov. Ak je váš pes starší ako 8 rokov, je pre neho vhodné krmivo ROYAL CANIN® Mini Adult 8+.

Zloženie papania pre psa

Dehydrované hydinové mäso, kukurica, kukuričná múka, živočíšne tuky, kukuričný lepok, izolát rastlinného proteínu (L.I.P. – proteín zvolený vďaka svojej veľmi dobrej stráviteľnosti), pšenica, hydrolyzované živočíšne proteíny, ryža, repné odrezky, minerály, rybí olej, sójový olej, fruktooligosacharidy (FOS).


Doplnkové látky na 1kg

Výživné doplnkové látky: Vitamín A: 22 500 IU, Vitamín D3: 1 000 IU, E1 (Železo): 42 mg, E2 (Jód): 4,2 mg, E4 (Med): 13 mg, E5 (Mangán): 55 mg, E6 (Zinok): 164 mg, E8 (Selén): 0,11 mg, L-karnitín: 50 mg. Konzervanty - Antioxidanty.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Malý pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Hydinová

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 0,8 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah bielkovín 0,27 %
Obsah tukov 0,16 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Biela ryža
Kukurica S kukuricou
Sója So sójou
Druh použitého oleja Rybí, Rastlinný
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D, Vitamín C, Vitamín B6, Vitamín B12, Vitamín B2, Vitamín B1

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 0,27 %
Obsah tuku 16 %
Hrubá vláknina 0,01 %
Hrubý popol 0,06 %
Vápnik 0,01 %
Fosfor 0,01 %
Horčík 0 %
Sodík 0 %
Omega-3 0,01 %
Omega-6 0,03 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy
Kód:  KRMrk1767
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3182551055658
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07