Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Royal Canin Medium Puppy 4 kg

5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
29,90 €

Royal Canin Medium Puppy 4 kg

Rast je najdôležitejšou fázou v živote vášho psa: je to obdobie nových objavov, zoznámenia a telesných zmien. Špeciálne vytvorené krmivo poskytne vášmu šteňaťu všetky živiny, aby bolo zdravé a silné, keď sa jeho imunitný systém ešte stále vyvíja.

Granule pre psy ROYAL CANIN

Zloženie psieho krmiva ROYAL CANIN® Medium Puppy je vytvorené tak, aby uspokojilo všetky nutričné potreby vášho šteňaťa. Vďaka patentovanému obsahu antioxidantov, ktorý podporuje prirodzenú obranyschopnosť vášho šteňaťa, bude jeho rast podporovaný tými najdôležitejšími živinami. Krmivo pre psov ROYAL CANIN® Medium Puppy je vhodné pre stredné šteňatá od 2 do 12 mesiacov, ktorých váha v dospelosti bude dosahovať 11 – 25 kg. Šteňatá stredných plemien rastú pomerne krátku dobu, čo znamená, že vyžadujú krmivo s vysokým obsahom energie, ktoré ich energetické požiadavky uspokojí. Granule pre šteňatá obsahujú zvýšený obsah bielkovín, ktorý zaručuje zdravý rast kostí aj svalov v tomto veľmi dôležitom období. Do zloženia tohto krmiva sme zahrnuli špecifické živiny, ktoré všestranne podporujú vaše šteňa, keď rastie v dospelého jedinca. Vápnik a fosfor sú obsiahnuté v správnom pomere, aby bol zaistený harmonický rast kostry. Obsiahnuté antioxidanty podporujú prirodzenú obranyschopnosť vášho šteňaťa, ktorá je v tomto období veľmi namáhaná. Kombinácia živín udržuje trávenie vášho šteňaťa zdravé. Krmivo pre šteňatá tiež obsahuje vysoko stráviteľné bielkoviny (označované anglickou skratkou L.I.P.), ktoré zaručujú optimálnu stráviteľnosť.

Zloženie papnia pre psa

Dehydrované hydinové mäso, kukurica, živočíšne tuky, repné rezky, izolát rastlinného proteínu*, kukuričný lepok, dehydrované bravčové mäso (L.I.P. – proteín vybraný vďaka svojej vysokej stráviteľnosti), ryža, pšeničná múka, hydrolyzované živočíšne proteíny, pšenica, kukuričná múka, minerály, rybí olej, sójový olej, kvasnice, fruktooligosacharidy (0,34 %), hydrolyzované kvasnice (zdroj mannanoligosacharidov), výťažky z kvasníc (zdroj betaglukánov), výťažok z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu).


Doplnkové látky na 1kg

Nutričné doplnkové látky: vitamín A: 16 000 IU, vitamín D3: 1 000 IU, vitamín E: 520 mg, E1 (železo): 45 mg, E2 (jód): 4,5 mg, E4 (meď): 14 mg, E5 ( mangán): 59 mg, E6 (zinok): 123 mg, E8 (selén): 0,08 mg. Technologické doplnkové látky: klinoptilolit sedimentárneho pôvodu: 10 g. Senzorické doplnkové látky: výťažok z juky: 125 mg. Konzervanty. Antioxidanty.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Šteňa/Junior
Veľkosť zvieraťa Stredný pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita, Gravidné a dojčiace

Príchuť

Príchuť (Protein) Hydinová

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 4 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah bielkovín 0,32 %
Obsah tukov 0,2 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Biela ryža
Kukurica S kukuricou
Sója So sójou
Druh použitého oleja Rybí, Rastlinný
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D, Vitamín C, Vitamín B6, Vitamín B12, Vitamín B2, Vitamín B1

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 0,32 %
Obsah tuku 20 %
Hrubá vláknina 0,02 %
Hrubý popol 0,08 %
Vápnik 0,01 %
Fosfor 0,01 %
Horčík 0 %
Sodík 0 %
Omega-3 0,01 %
Omega-6 0,03 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy
Kód:  KRMrk1763
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3182550708180
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06