Obnoviť stránku

Royal Canin Medium Adult 4 kg

4,8 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
23,90 €

Royal Canin Medium Adult 4 kg

V 12 mesiacoch váš stredný pes dospieva a dorastá, ale stále si môže nejakú dobu zachovávať isté prvky šteňacej povahy! Správna výživa počas tohto obdobia je rovnako podstatná ako správna výživa počas rastu. Je nevyhnutné, aby strava poskytovala vášmu psovi tie správne živiny v tom správnom pomere a udržovala tak jeho dobré zdravie.

Granule pre psy ROYAL CANIN

Zloženie krmiva pre psa ROYAL CANIN® Medium Adult je vytvorené tak, aby uspokojilo všetky nutričné potreby vášho stredného psa. Toto psie krmivo je vhodné pre psov od 1 roka až do 7 rokov, ktorí vážia 11 – 25 kg. Imunitný systém vášho psa je teraz už plne vyvinutý, ale to neznamená, že mu neprospeje podpora navyše z krmiva. Preto obsahujú granule exkluzívny komplex antioxidantov, ale tiež živiny ako sú mannán-oligosacharidov, ktoré podporujú prirodzenú obranyschopnosť vášho psa, vďaka čomu si môže udržať zdravý životný štýl. Práve kvôli exkluzívnemu zloženiu krmiva, ktoré obsahuje veľmi kvalitné bielkoviny, je podporená aj optimálna stráviteľnosť, vďaka ktorej môže váš pes efektívne absorbovať živiny. Zdravé trávenie tiež navyše podporuje vyvážený obsah vlákniny. Krmivo pre psov ROYAL CANIN® Medium Adult je obohatené o omega-3 mastné kyseliny EPA a DHA, ktoré udržujú kožu a srsť vášho psa zdravé. Špecifická rovnováha vitamínov a minerálov v tomto krmive vášmu psovi poskytuje skvelú podporu zdravia. Energetický obsah v tomto krmive je nastavený tak, aby zodpovedal špecifickým potrebám stredných psov a tí si mohli zachovať aktívny štýl života.

Zloženie papania pre psa

Dehydrované hydinové mäso, kukuričná múka, kukurica, pšeničná múka, živočíšne tuky, dehydrované bravčové mäso, pšenica, hydrolyzované živočíšne proteíny, repné rezky, rybí olej, minerály, sójový olej, kvasnice, hydrolyzované kvasnice (zdroj mannán-oligosacharidov – 0.05 %).

Doplnkové látky na 1 kg

Nutričné doplnkové látky: vitamín A: 12 500 IU, vitamín D3: 800 IU, E1 (železo): 43 mg, E2 (jód): 4.3 mg, E4 (meď): 13 mg, E5 (mangán): 55 mg, E6 ( zinok): 133 mg, E8 (selén): 0.11 mg. Konzervanty: antioxidanty.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Stredný pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Hydinová

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 4 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah bielkovín 0,25 %
Obsah tukov 0,14 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Biela ryža
Kukurica S kukuricou
Sója So sójou
Druh použitého oleja Rybí, Rastlinný
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D, Vitamín C, Vitamín B6, Vitamín B12, Vitamín B2, Vitamín B1

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 0,25 %
Obsah tuku 14 %
Hrubá vláknina 0,01 %
Hrubý popol 0,06 %
Vápnik 0,01 %
Fosfor 0,01 %
Horčík 0 %
Sodík 0 %
Omega-3 0,01 %
Omega-6 0,03 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy
Kód:  KRMrk1755
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3182551055801
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03