Obnoviť stránku

Royal Canin maxi puppy 15 kg

4,9 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
85,90 €

Royal Canin maxi puppy 15 kg

Ideálne granule pre šteňatá veľkých plemien

Krmivo Royal Canin Maxi Puppy je vytvorené tak, aby uspokojilo všetky nutričné potreby vášho šteňaťa. Granule sú vhodné pre šteňatá veľkých plemien od 2 do 8 mesiacov, ktorých váha v dospelosti bude medzi 26 až 44 kg. Granule Royal Canin Maxi Puppy obsahujú patentovaný komplex antioxidantov, vrátane veľmi prospešného vitamínu E, ktorýpodporuje prirodzenú obranyschopnosť vášho šteňaťa, keď je jeho imunitný systém stále vo vývine. Kombinácia živín ako sú vysoko stráviteľné bielkoviny (L.I.P.) a prebiotiká (FOS) udržujú trávenie vášho šteňaťa zdravé, navyše udržujú črevnú mikroflóru v rovnováhe, čo vedie k dobrej stolici. Veľké šteňatá rastú dlho, a preto potrebujú výživu,ktorá s týmto faktom počíta. Krmivo ďalej obsahuje stredný obsah energie, aby uspokojilo energetické nároky vášho šteňaťa.

Kľúčové vlastnosti granúl Royal Canin Maxi Puppy 15 kg

  • Vhodné pre šteňatá veľkých plemien
  • Granule obsahujú vysoko stráviteľné bielkoviny
  • Udržujú črevnú mikroflóru v rovnováhe
  • Krmivo určené pre šteňatá v rozmedzí 2 – 8 mesiacov veku
  • Royal Canin Giant Puppy podporujú rýchly rast

Starostlivosť, ktorú šteňatá veľkých plemien potrebujú

  • Granule Royal Canin Maxi Puppy majú ideálny tvar a chuť. Preto plne vyhovujú potrebám šteniat veľkých plemien.
  • Pre šteňatá je dôležitý vyrovnaný príjem energie a minerálov. To zabezpečí správny a zdravý rast kostí a kĺbov.
  • Krmivo Royal Canin Maxi Puppy bolo navrhnuté tak, aby poskytovalo šteňatám veľkých plemien dostatok živín na ich rýchly rast, ale zároveň sa dbá na to, aby zbytočne nepribrali a udržali si ideálnu hmotnosť.
  • Rast je pre šteňatá nesmierne dôležitý, a preto je krmivo Royal Canin obohatené o antioxidanty, ktoré posilňujú imunitný systém šteniat.

Zloženie:

Dehydrované hydinové mäso, ryža, kukuričná múka, dehydrované bravčové mäso, živočíšne tuky, kukurica, izolát rastlinného proteínu (L.I.P. – proteín vybraný vďaka svojej vysokej stráviteľnosti), pšeničná múka, hydrolyzované živočíšne proteíny, minerály, repné odrezky, kukuričný lepok, rastlinná vláknina, sójový olej, rybí olej,fruktooligosacharidy (0,34 %), šupky a semená psyllia, hydrolyzované kvasnice (zdroj mannanoligosacharidy), výťažky z kvasníc (zdroj betaglukánov), výťažok z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu), hydrolyzované kôrovce (zdroj glukozamínu), hydrolyzované chrupavky (zdroj chondroitínu).

Doplnkové látky na 1 Kg:

Výživné doplnkové látky: vitamín A: 16000 IU, vitamín D3: 1000 IU, vitamín E: 490 mg, E1 (železo): 45 mg, E2 (jód): 4,5 mg, E4 (meď): 14 mg, E5 ( mangán): 59 mg, E6 (zinok): 140 mg, E8 (selén): 0,08 mg. Technologické doplnkové látky: klinoptilolit sedimentárneho pôvodu: 10 g. Senzorické doplnkové látky: výťažok z juky: 125 mg. Konzervanty.Antioxidanty.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Šteňa/Junior
Veľkosť zvieraťa Veľký a obrí pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita, Gravidné a dojčiace

Príchuť

Príchuť (Protein) Hydinová

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 15 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obilniny Obilné
Druh obilniny Pšenica, Biela ryža
Kukurica S kukuricou
Sója So sójou
Druh použitých tukov Živočíšny
Druh použitého oleja Rybí, Rastlinný
Špecifiká zloženia S antioxidantmi, S obsahom juky
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 30 %
Obsah tuku 16 %
Hrubá vláknina 2,4 %
Hrubý popol 7,7 %
Kód:  KRMrk1465
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3182550402163
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02