Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Royal Canin exigent 35/30 savour 10 kg

5 5 hodnotení
97,07 €

Royal Canin exigent 35/30 savour 10 kg

Doprajte svojej mačke to najlepšie

Krmivo pre mačky Royal Canin Savour Exigent 35/30 je vytvorené tak, aby uspokojilo potreby vyberavých mačiek. Mačacie granule Royal Canin Savour Exigent 35/30 obsahujú dva typy doplňujúcich sa granúl, každú s iným zložením a textúrou, dvojitá chuť uspokojí aj tie najvyberavejšie jazýčky. Granule krmivá Royal Canin Savour Exigent 35/30 sú chutné aj ľahkostráviteľné. Mačacie granule majú špeciálne upravený obsah bielkovín v krmive, ktoré pomáhajú udržiavať ideálnu váhu vašej mačky. Krmivo pre mačky Royal Canin Savour Exigent 35/30 je vhodné pre domáce aj vonkajšie mačky. Podporuje chuť do jedla a poskytuje všetky živiny potrebné na to, aby vaša mačka zostala aktívna a zdravá.


Kľúčové vlastnosti granúl pre mačky Royal Canin Savour Exigent 35/30, 10 kg

  • Vhodné pre dospelé mačky od 1 roku
  • Špeciálne upravený obsah bielkovín
  • Vysoko stráviteľné granule
  • Pomáhajú udržiavať ideálnu váhu

Pestrá chuť

Royal Canin Savour Exigent 35/30 obsahuje hneď dva druhy granúl s rôznym zložením a textúrou, takže uspokojí chute aj maškrtných mačiek.

Každá mačka si nájde to svoje

Mačky si pri výbere potravy vyberajú podľa svojich preferencií: množstvo bielkovín, chuťovú pestrosť alebo arómu. Pestré zloženie granúl Royal Canin Savour Exigent 35/30 spĺňa najrôznejšie kritériá.

Optimálna váha

Granule pre mačky disponujú dostatočným obsahom energie, slúžiacej na udržanie ideálnej váhy.

Zdravé močové cesty

Špeciálne zloženie granúl slúži na uchovanie zdravých močových ciest.


Zloženie jedla pre mačky:

Kukurica, dehydrované hydinové mäso, ryža, izolát rastlinného proteínu (L.I.P. – bielkovina pridávaná pre svoju ľahkú stráviteľnosť), živočíšne tuky, kukuričný lepok, hydrolyzované živočíšne proteíny, rastlinná vláknina, kvasnice, minerály, repné rezne, sójový olej, fruktooligosacharidy, olej z boráka lekárskeho.

Doplnkové látky na 1 kg:

Vitamín A: 14 500 IU, vitamín D3: 800 IU, E1 (železo): 37 mg, E2 (jód): 3,7 mg, E4 (meď): 11 mg, E5 (mangán): 48 mg, E6 (zinok) : 143 mg, E8 (selén): 0,08 mg. Technologické doplnkové látky: klinoptilolit sedimentárneho pôvodu: 5 g. Zootechnické doplnkové látky: chlorid amónny: 5 g. Konzervanty. Antioxidanty.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Príchuť

Príchuť (Protein) Hydinová

Balenie

Hmotnosť balenia 10 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obilniny Obilné
Druh obilniny Biela ryža
Kukurica S kukuricou
Druh použitých tukov Živočíšny
Druh použitého oleja Rastlinný
Špecifiká zloženia S antioxidantmi
Vitamíny Vitamín A, Vitamín D3
Kód:  KRMrk1479
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3182550721660
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18