Obnoviť stránku

Purina ONE Sterilcat minifiletky s kuracím mäsom a zelenými fazuľkami, s hovädzím mäsom a mrkvou v šťave

4,9 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
2,89 €

Purina ONE Sterilcat minifiletky s kuracím mäsom a zelenými fazuľkami, s hovädzím mäsom a mrkvou v šťave

Kapsičky PURINA ONE s receptúrou špeciálne vyvinutou pre kastrované (sterilizované) mačky obsahujú všetky potrebné živiny. Zároveň bránia nežiaducemu priberaniu na váhe a pomáhajú predchádzať ochoreniam močových ciest, čo je u kastrátov veľmi dôležité. V balení nájdete dve chutné kapsičky minifiletek s kuraťom a zelenými fazuľkami a dve s hovädzím a mrkvou, oboje vo vynikajúcej jemnej šťave. Lahodné krmivo obsahuje väčší podiel bielkovín a menej tukov,  obsiahnutá vláknina podporuje trávenie a vitamíny spoločne s antioxidantmi posilnia prirodzenú obranyschopnosť vašich mačacích miláčikov. Kapsičky Purina One Sterilcat sú kombináciou veľmi kvalitnej výživy a jedinečnej chuti. 

Kľúčové vlastnosti kapsičiek pre kastrované mačky Purina ONE Sterilcat, 4× 85 g

  • Kapsičky Purina One obsahujú všetky potrebné živiny
  • Bránia priberaniu na váhe a pomáhajú predchádzať ochoreniam močových ciest
  • Dve chutné kapsičky minifiletek s kuraťom a zelenými fazuľkami 
  • Dve s lahodným hovädzím a mrkvou
  • Purina ONE Sterilcat obsahujú šťavnaté kúsky v jemnej šťave
  • Väčší podiel bielkovín, menej tukov, vláknina, vitamíny
  • Vynikajúce kapsičky pre kastrované mačky, bez farbív a pridaných umelých konzervantov

Zloženie:
S hovädzím a mrkvou v šťave:
Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (z toho hovädzie 4 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu (inulín 0,55 %), minerály, oleje a tuky, zelenina (0,6 % sušené mrkvy, zodpovedá 5,4 % mrkvy), cukry.

S kuraťom a zelenými fazuľkami v šťave:
Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (z toho kura 5 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu (inulín 0,55 %), minerály, oleje a tuky, zelenina (0,6 % sušených zelených fazuliek, zodpovedá 5,4 % zelených fazuliek), cukry.

Analytické zložky: 
Vlhkosť 78 %, proteín 13 %, obsah tuku 3,6 %, obsah anorganických látok 2,3 %, vláknina 0,6 %.

Doplnkové látky: 
m. j./Kg: vitamín A 1 230, vitamín D3 172, vitamín E 325
mg/kg: síran železnatý monohydrát: (Fe: 14), jodičnan vápenatý bezvodý: (I: 0,42), síran meďnatý pentahydrát: (Cu: 1,1), síran manganatý monohydrát: (Mn: 1,9), síran zinočnatý monohydrát: (Zn: 20), taurín: 580, ochucované látky.

Hmotnosť:
4× 85 g

Zloženie

Mini filetky s hovädzím a mrkvou v šťave: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (z toho hovädzie 4 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu (inulín 0,55 %), minerály, oleje a tuky, zeleniny (0,6 % sušené mrkvy, zodpovedá 5,4 % mrkvy), cukry Mini filetky s kuraťom a zelenými fazuľkami v šťave: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (z toho kura 5 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu (inulín 0,55 %), minerály, oleje a tuky, zeleniny (0,6 % sušených zelených fazuliek, zodpovedá 5,4 % zelených fazuliek), cukry Analytické zložky: vlhkosť: 78,0 %proteín: 13,0 %obsah tuku: 3,6 % obsah anorganických látok: 2,3 %hrubá vláknina: 0,6 % Dávkovanie: Dospelú mačku s priemernou hmotnosťou 4 kg kŕmte 2 až 3 kapsičkami denne, najmenej vo 2 samostatných dávkach. Odporúčané denné kŕmne dávky by mali byť prispôsobené klimatickým podmienkam, úrovni aktivity a fyzickej kondícii mačky. Podávajte pri izbovej teplote. Čistá čerstvá pitná voda by mala byť vždy k dispozícii.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Malá mačka, Veľká mačka, Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Kastrovaná mačka

Typ krmiva

Typ krmiva Vrecúško

Príchuť

Príchuť (Protein) Hovädzia, Kuracia

Balenie

Hmotnosť balenia 0,34 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré
Obsah tukov 3,6 %
Špecifiká zloženia Bez konzervantov
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 13 %
Obsah tuku 3,6 %
Hrubá vláknina 0,6 %
Hrubý popol 2,3 %
Vlhkosť 78 %
Kód:  KRMK0475
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7613287367327

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02