Obnoviť stránku

Purina ONE Dual Nature Sterilized Spirulína s hovädzím 750 g

4,8 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,19 €

Purina ONE Dual Nature Sterilized Spirulína s hovädzím 750 g

Granule pre mačky PURINA ONE® DualNature™ obsahujú prírodnú riasu spirulinu a zaujímavú kombináciu dvoch textúr granúl. PURINA ONE® DualNature™ je 100 % kompletné a vyvážené krmivo, plné nevyhnutných živín a bohaté na hovädzie. Vaša mačka ho bude milovať. 

Spirulina je prírodná surovina, ktorá podporuje imunitný systém. Je to zelenomodrá riasa, ktorá rastie v teplých vodách subtropických a tropických oblastí sveta a je známa svojím unikátnym výživovým profilom, ktorý prispieva k mnohým zdravotným benefitom. Skvelá kombinácia suchých chrumkavých a mäkších jemnejších granúl. Obsahuje vysoko kvalitné bielkoviny, ktoré sú zdrojom aminokyselín podporujúcich dobré trávenie. 

Vyvinuté PURINA® veterinármi a odborníkmi na výživu. PURINA ONE® DualNature™ obsahuje vysoko kvalitné suroviny, napríklad hovädzie mäso ako surovinu s najvyšším obsahom. 

Doprajte svojej mačke kompletnú a vyváženú výživu, ktorá spĺňa všetky jej nároky a vyskúšajte krmivo Purina ONE® Dual Nature™ s hovädzím ešte dnes. 

Zloženie: 
Hovädzie (17 %), sušené hydinové bielkoviny, celozrnná pšenica,* kukurica,* kukuričná lepková múčka, sójová múčka, živočíšny tuk, pšeničná lepková múčka, sušený čakankový koreň,* minerálne látky, sušené bravčové bielkoviny, chuťové prísady, kvasnice,* celulóza, spirulina (0,2 %),* xylóza. *Prírodné suroviny

Analytické zložky: 
Proteíny: 34 %
Obsah tuku: 14 %
Obsah anorganických látok: 7,5 %
Hrubá vláknina: 2,5 %
Omega-6 mastné kyseliny: 2 %

Dávkovanie: 
Odporúčané denné kŕmne dávky by mali byť prispôsobené klimatickým podmienkam, úrovni aktivity a fyzickej kondícii mačky. Čistá čerstvá pitná voda by mala byť vždy k dispozícii.
Odporúčané denné kŕmne dávky (g/deň):
Hmotnosť mačky: 2 – 4 kg/4 – 6 kg/6 – 8 kg
Množstvo: 25 – 55 g/55 – 80 g/80 –110 g


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Kastrovaná mačka

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Príchuť

Príchuť (Protein) Hovädzia

Balenie

Hmotnosť balenia 0,75 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah tukov 14 %
Obilniny Obilné
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D, Vitamín C

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 34 %
Obsah tuku 14 %
Hrubá vláknina 2,5 %
Hrubý popol 7,5 %
Omega-6 2 %
Kód:  KRMrk3100
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7613036716512

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08