Obnoviť stránku

Purina One mačka sterilcat s hovädzinou a pšenicou 6 kg

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Purina One mačka sterilcat s hovädzinou a pšenicou 6 kg

Sterilizácia vedie k hormonálnym zmenám, ktoré môžu mať vplyv na metabolizmus, priberanie na váhe a výnimkou nie sú ani častejšie problémy močového systému. PURINA ONE® Sterilcat s receptúrou BIFENSIS® je špeciálne vyvinuté krmivo určené pre potreby kastrovaných/sterilizovaných mačiek a udržuje zdravý metabolizmus vďaka upravenému pomeru bielkovín a tukov. To pomáha zachovať svalovú hmotu a strážiť hmotnosť mačky. Vyvážený obsah minerálnych látok udržuje zdravý močový trakt.

Hlavné benefity

  • Navrhnuté s cieľom pomôcť udržať zdravý metabolizmus po kastrácii/sterilizácii
  • Regulácia hmotnosti vďaka vyššiemu* pomeru bielkovín k tukom (* + 15 % oproti Adult receptúre) pri dodržaní kŕmneho návodu
  • Zdravý močový trakt vďaka vyváženému obsahu minerálnych látok
  • Preukázateľne znižuje tvorbu zubného kameňa až o 40 %** ** výskum PURINA®
  • Veľmi dobre vstrebateľné vďaka vysokej kvalite ingrediencií

Viac o PURINA ONE

Veterinári a experti na výživu spoločnosti PURINA® vyvinuli krmivo PURINA ONE® Sterilcat, aby pomáhalo podporovať zdravie vašej mačky vďaka vyššiemu pomeru bielkovín a tukov*. Pomáha tak udržiavať správnu váhu vašej mačky. V našom krmive jej doprajete všetko, čo potrebuje, aby bola zdravá a šťastná. Naša chutná receptúra s hovädzím a pšenicou obsahuje vysoko kvalitné suroviny, ktoré zaistia všetky potrebné živiny, ktoré vaša mačka potrebuje. Živiny sú veľmi dobre absorbovateľné vďaka vysokej kvalite surovín, navyše preukázateľne znižuje tvorbu zubného kameňa až o 40 %. Doprajte svojej kastrovanej mačke chutné krmivo, ktoré splní všetky jej nutričné nároky a skúste PURINA ONE® Sterilcat s receptúrou BIFENSIS®. (Kastrované mačky majú tendenciu priberať na váhe, je preto dôležité pravidelne kontrolovať jej stav a vyhľadať odbornú veterinárnu pomoc, ak máte podozrenie, že má nadváhu)

Kŕmenie

Odporučené denné kŕmne dávky by mali byť prispôsobené klimatickým podmienkam, úrovni aktivity a fyzickej kondícii mačky. Čistá čerstvá pitná voda by mala byť vždy k dispozícii. Pokiaľ podávate krmivo PURINA ONE prvýkrát, odporúčame zavádzať ho postupným pridávaním čoraz väčšieho množstva PURINA ONE do existujúceho krmiva počas 7 dní, aby sa tráviaci systém vašej mačky ľahšie prispôsobil zmene.

Hmotnost mačkyMnožstvo
2 – 4 kg30 – 60 g
4 – 6 kg60 – 85 g
6 – 8 kg85 – 115 g


Zloženie

Hovädzie (16 %), dehydrované hydinové bielkoviny, pšenica (14 %), sójová múčka, kukurica, kukuričná lepková múčka, živočíšny tuk, pšeničná lepková múčka, sušená repná dužina, sušený čakankový koreň, minerálne látky, vedľajšie výrobky živočíšneho pôvodu (s pridanými tepelne ošetrenými baktériami Lactobacillus delbrueckii a fermentujú v prášku 0,025 %), kvasnice.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Nízka aktivita, Normálna aktivita, Kastrovaná mačka

Príchuť

Príchuť (Protein) Hovädzia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 6 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah čerstvého mäsa v sušine 16 %
Obsah tukov 13 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Kukurica
Kukurica S kukuricou
Sója So sójou
Druh použitých tukov Živočíšny

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy
Kód:  KRMrk0288
Produktové číslo:  7613035503632

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04