Obnoviť stránku

Purina ONE Bifensis Sterilcat s lososom a pšenicou 800 g

4,9 54 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,29 €

Purina ONE Bifensis Sterilcat s lososom a pšenicou 800 g

Kompletné krmivo pre dospelé mačky
Kompletné krmivo pre kastrované mačky

Sterilizácia vedie k hormonálnym zmenám, ktoré môžu mať vplyv na metabolizmus, priberanie a výnimkou nie sú ani častejšie problémy močového systému. PURINA ONE® Sterilcat s receptúrou BIFENSIS® je špeciálne vyvinuté krmivo určené pre potreby kastrovaných/sterilizovaných mačiek a udržuje zdravý metabolizmus vďaka upravenému pomeru bielkovín a tukov. To pomáha zachovať svalovú hmotu a strážiť hmotnosť mačky. Vyvážený obsah minerálnych látok udržuje zdravý močový trakt.
Veterinári a experti na výživu spoločnosti PURINA® vyvinuli krmivo PURINA ONE® Sterilcat, aby pomáhalo podporovať zdravie vašej mačky vďaka vyššiemu pomeru bielkovín a tukov.* Pomáha tak udržiavať správnu hmotnosť vašej mačky. V našom krmive jej doprajete všetko, čo potrebuje, aby bola zdravá a šťastná. Naša chutná receptúra s lososom a pšenicou obsahuje vysoko kvalitné suroviny, ktoré zabezpečia všetky potrebné živiny, ktoré vaša mačka potrebuje. Živiny sa veľmi dobre vstrebávajú vďaka vysokej kvalite surovín, navyše preukázateľne znižujú tvorbu zubného kameňa až o 40 %.
Doprajte svojej kastrovanej mačke chutné krmivo, ktoré spĺňa všetky jej nutričné nároky a vyskúajte PURINA ONE® Sterilcat s receptúrou BIFENSIS®.
(Kastrované mačky majú tendenciu priberať, je preto dôležité pravidelne kontrolovať stav vašej mačky a vyhľadať odbornú veterinárnu pomoc ak máte podozrenie, že má nadváhu) * +15 % oproti Adult receptúre.

Zloženie: 
Losos (15 %), dehydrované hydinové bielkoviny, pšenica (15 %), sójová múčka, kukurica, kukuričná lepková múčka, pšeničná lepková múčka, živočíšny tuk, sušená repná dužina, sušený čakankový koreň, dehydrované rybie bielkoviny, minerálne látky, vedľajšie výrobky živočíšneho pôvodu (s pridanými tepelne ošetrenými baktériami Lactobacillus delbrueckii a Fermentum v prášku 0,025 %), kvasnice.

Analytické zložky: 
Proteíny: 37,0 %
Obsah tuku: 13,0 %
Obsah anorganických látok: 7,5 %
Hrubá vláknina: 4,0 %
Omega 6 mastné kyseliny: 2,0 %

Dávkovanie: 
Odporúčané denné kŕmne dávky (g/deň): Hmotnosť mačky 2 – 4 kg: 30 – 60 g, hmotnosť mačky 4 – 6 kg: 60 – 85 g, hmotnosť mačky 6 – 8 kg: 85 – 115 g. Odporúčané denné kŕmne dávky by mali byť prispôsobené klimatickým podmienkam, úrovni aktivity a fyzickej kondícii mačky. Čerstvá pitná voda by mala byť vždy k dispozícii. 


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Kastrovaná mačka

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Príchuť

Príchuť (Protein) Lososová

Balenie

Hmotnosť balenia 0,8 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah tukov 13 %
Obilniny Obilné
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D, Vitamín C

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 37 %
Obsah tuku 13 %
Hrubá vláknina 4 %
Hrubý popol 7,5 %
Omega-6 2 %
Kód:  KRMrk3098
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7613032756659

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08