Obnoviť stránku

Purina ONE Bifensis Sensitive s morčacím a ryžou 800 g

4,9 54 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7 €

Purina ONE Bifensis Sensitive s morčacím a ryžou 800 g

Mačky sú známe tým, že sú prieberčivé, ale u niektorých dospelých mačiek je príčinou citlivé trávenie, ktoré môže byť spojené s vyberanou chuťou do jedla. Krmivo PURINA ONE® Sensitive s receptúrou BIFENSIS® poskytne vašej mačke s citlivým trávením všetky živiny, ktoré potrebuje pre zdravie.

Kvalitné suroviny sú starostlivo vybrané kvôli ľahšiemu tráveniu, navyše svoju chutnosťou stimulujú chuť k jedlu. Krmivo je bohaté na morku a ryžu a je natoľko chutné, že si vaša mačka môže vychutnať zdravé jedlo bez straty chuti. Vďaka skvelej chuti a vybraným zdrojom bielkovín má krmivo pre mačky lepšiu znášanlivosť a stimuluje chuť k jedlu.

Prírodná vláknina pomáha zlepšiť konzistenciu stolice a obmedzuje zápach o 24 %* počas 14 dní. Tiež obsahuje čakanku, prírodnú surovinu, ktorá preukázateľne znižuje zápach, podporuje vyváženú črevnú mikroflóru a podporuje zdravé trávenie. Krmivo PURINA ONE® Sensitive s receptúrou BIFENSIS® je špeciálne navrhnuté pre zdravie a blaho mačiek s citlivým trávením a vyberanou chuťou do jedla.

Vyskúšajte PURINA ONE® Sensitive s receptúrou BIFENSIS® ešte dnes.

*výskum PURINA®

Zloženie:
Morka (18 %), ryža (15 %), kukurica, kukuričná lepková múčka, dehydratovaná morčacia bielkovina, hrachový bielkovinový koncentrát, živočíšny tuk, sójová múčka, sušený čakankový koreň (prírodná vláknina 2 %), minerálne látky, vedľajšie výrobky živočíšneho pôvodu (s pridanými tepelne ošetrenými baktériami Lactobacillus delbrueckii a Fermentum v prášku 0,025 %), kvasnice, rybí olej.

Analytické zložky:
Proteíny: 36,0 %
Obsah tuku: 16,0 %
Obsah anorganických látok: 7,5 %
Hrubá vláknina: 2,0 %
Omega-6 mastné kyseliny: 2,0 %

Dávkovanie:
Odporúčané denné kŕmne dávky by mali byť prispôsobené klimatickým podmienkam, úrovni aktivity a fyzickej kondícii mačky. Čistá čerstvá pitná voda by mala byť vždy k dispozícii.
Odporúčané denné kŕmne dávky (g/deň):
Hmotnosť mačky: 2 – 4 kg/4 – 6 kg/6 – 8 kg
Množstvo: 30 – 60 g/60 – 95 g/95 – 125 g


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Príchuť

Príchuť (Protein) Morčacia

Balenie

Hmotnosť balenia 0,8 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah tukov 16 %
Obilniny Obilné
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D, Vitamín C

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 36 %
Obsah tuku 16 %
Hrubá vláknina 2 %
Hrubý popol 7,5 %
Omega-6 2 %
Kód:  KRMrk3102
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8445290248015

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03