Obnoviť stránku

Pro Plan large adult athletic optiderma losos 14 kg

5 2 hodnotení
Kúpiť s kódom PROPLAN15SK
Kód bude uplatnený automaticky.
46,67 €
Garancia najlepšej ceny
54,90 €

Pro Plan large adult athletic optiderma losos 14 kg

PRO PLAN® Large Adult Athletic Sensitive Skin s OPTIDERMA je kompletné krmivo pre psov veľkých plemien atletického typu s citlivou kožou. Žrádlo pre psov je nutrične vyvážené tak, aby splnilo ich špecifické výživové potreby a zároveň podporovalo ich citlivú kožu.

Hlavné benefity psích granúl

  • Vybrané zdroje bielkovín pre citlivé psy
  • Klinicky overená účinnosť na podporu zdravej kože
  • Kombinácia kľúčových živín pomáha udržať zdravé kĺby vášho aktívneho psa
  • Obsahuje vysoko kvalitné bielkoviny z lososa
  • Neobsahuje pšeničný lepok

Výhody krmiva pre psov

Kombinácia živín OPTIDERMA je vytvorená na základe najnovších vedeckých poznatkov z oblasti výživy psov našimi veterinármi a výživovými špecialistami. Receptúra s klinicky preukázaným účinkom podpory zdravej kože a srsti napomáha zlepšiť stav citlivej kože spôsobenej precitlivenosťou na krmivo a podporuje prirodzene zdravú a krásnu srsť. Receptúra obsahuje bielkoviny, ktoré sú zdrojom aminokyselín, esenciálne mastné kyseliny, vitamíny skupiny B a zinok, ktoré preukázateľne podporujú zdravie kože. Papanie pre psa PRO PLAN® Large Adult Athletic Sensitive Skin s OPTIDERMA je vytvorené z vysoko kvalitných surovín, ako je napríklad losos, a vybraných zdrojov bielkovín a napomáha obmedzovať možné kožné reakcie spojené s precitlivenosťou na krmivo. Vyvážený pomer živín a minerálov podporuje zdravé kĺby vášho psa. Krmivo neobsahuje pšeničný lepok. Vyvážený pomer esenciálnych živín poskytuje vášmu psovi výživu, ktorú potrebuje pre zdravý a aktívny život.

Kŕmenie

Pozri tabuľku odporúčaných denných kŕmnych dávok. Hodnoty uvedené v tabuľke sú iba orientačné. Na udržanie ideálnej telesnej kondície upravte kŕmnu dávku v závislosti od úrovne aktivity, fyzickej kondície a individuálnych potrieb psa. Čistá čerstvá voda by mala byť vždy k dispozícii. Odporúčame pravidelné návštevy vášho veterinárneho lekára.

Hmotnosť dospelého psa (kg)/Aktivita psa (hod)< 1 hodina1 – 3 hodiny
25 – 35345 - 435435 - 545
35 – 45435 - 515545 - 640
45 – 60515 - 620640 - 780
60 – 70620 - 690780 - 865
70 – 90690 - 815865 - 1020

Zloženie

Losos* (17 %), ryža* (14 %), dehydrované bielkoviny z lososa*, kukuričná lepková múčka*, kukurica*, živočíšny tuk, sójová múčka*, sušená repná dužina*, kukuričná krupica*, vedľajšie výrobky živočíšneho pôvodu, kukuričný škrob, celulóza, minerálne látky, sušené vajcia*, sójový olej, rybí tuk.



Zloženie

Losos* (17 %) (vrátane hlavy, skeletu, mäsa), ryža* (14 %), sušené bielkoviny z lososa*, múčka z kukuričnej bielkoviny*, kukurica*, živočíšne tuky, sójová múka*, sušená repná dužina*, kukuričná krupica*, ochucujúce mäsové výťažky, kukuričný škrob, sušená rastlinná vláknina, minerálne látky sušené vajcia*, sójový olej, rybí tuk *Zdroje bielkovín

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Veľký a obrí pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Lososová

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly
Kvalita Superprémiové

Balenie

Hmotnosť balenia 14,3 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah bielkovín 28 %
Obsah tukov 18 %
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 28 %
Obsah tuku 18 %
Hrubá vláknina 3 %
Hrubý popol 6,5 %
Kód:  KRMrk0238
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7613035417045

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12