Obnoviť stránku

Pro Plan cat kitten healthy kura 10 kg

Kúpiť s kódom PROPLAN15SK
Kód bude uplatnený automaticky.
54,32 €
63,90 €

Pro Plan cat kitten healthy kura 10 kg

PRO PLAN JUNIOR je špeciálna receptúra pre mačiatka. Obsahuje vysoký podiel bielkovín a všetky esenciálne živiny, vrátane vitamínov C a D, DHA a protilátok. Vhodná aj pre kastrované mačiatka. Obsahuje OPTISTART® jedinečný komplex živín, ktorý preukázateľne posilňuje zdravie tráviaceho traktu a znižuje riziko ochorenia mačiatok – predovšetkým vďaka obsahu kolostra, ktoré upravuje rovnováhu črevnej mikroflóry a posilňuje imunitný systém.

Hlavné benefity

  • Pomáha podporovať zdravý vývoj zraku a mozgu – vďaka obsahu esenciálnych živín ako je DHA.
  • Obsahuje mledzivo, bohaté na protilátky, ktoré posilňujú imunitný systém. Posilňuje a urýchľuje imunitnú odpoveď organizmu.
  • Podporuje zdravý vývoj kostí a svalov vďaka vyváženému pomeru minerálnych látok a vyššej hladine bielkovín.
  • Vhodné pre kastrované/sterilizované mačiatka. Odporúčaná denná kŕmna dávka pre udržanie ideálnej telesnej kondície sa mení v závislosti od veku, úrovne aktivity, klimatických podmienok kastrovaných mačiatok a mladých mačiek

Kŕmenie

Krmivo PRO PLAN® JUNIOR by malo byť podávané mačiatkam od 3 – 4 týždňov veku a pre jeho ľahší príjem zmiešané s vodou. Akonáhle začne mačiatko viac jesť, zvyšujte množstvo krmiva a zároveň znižujte množstvo pridávanej vody do doby, než bude mačiatko schopné prijímať krmivo samotné. Krmivo podávajte v 2 – 3 dávkach v priebehu dňa, alebo podľa chuti.

Gravidné mačky kŕmte minimálne 90 g/deň, dojčiace mačky kŕmte minimálne 180 g/deň alebo podľa chuti.

Odporúčaná denná kŕmna dávka na udržanie ideálnej telesnej kondície sa bude líšiť v závislosti od veku, úrovne aktivity, klimatických podmienok a reprodukčného stavu mačky. Čistá čerstvá pitná voda by mala byť vždy k dispozícii. Odporúčame pravidelné návštevy vášho veterinárneho lekára.

Vek mačiatka (týždne)Množstvo
6 – 1220 – 80 g
12 – 2650 – 100 g
26 – 52100 – 150 g

Zloženie

Kuracie mäso (20 %), ryža, kukuričná lepková múčka, dehydrované bravčové bielkoviny, dehydrované hydinové bielkoviny, kukurica, živočíšny tuk, kukuričný škrob, minerálne látky, pšeničná lepková múčka, sušené vajcia, vedľajšie výrobky živočíšneho pôvodu, rybí tuk, mledzivo (0,1 %).

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Mačiatko/Junior
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita, Kastrovaná mačka, Gravidné a dojčiace

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia

Balenie

Hmotnosť balenia 10 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah čerstvého mäsa v sušine 20 %
Obsah tukov 20 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Biela ryža
Kukurica S kukuricou
Sója Bez sóje
Druh použitých tukov Živočíšny, Rybí
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy
Kód:  KRMrk0245
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7613036505307

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11