Obnoviť stránku

PrimaDog Kura so zemiakmi pre šteniatka všetkých plemien 3 kg

Garancia najlepšej ceny
12,90 €

PrimaDog Kura so zemiakmi pre šteniatka všetkých plemien 3 kg

Zháňate dobré krmivo pre svoje šteniatko? V tom prípade môžete skúsiť suché granule pre šteňatá PrimaDog. Tie sú vyrábané v prvom rade pre miláčikov so štandardnou pohybovou činnosťou. Ich Kuracia receptúra sa stane obľúbenou dobrôtkou vášho psieho miláčika. Granule pre šteňatá obdržíte v balení s finálnou hmotnosťou 3 kg.

Vlastnosti granúl pre šteňatá PrimaDog Kura so zemiakmi pre šteniatka všetkých plemien 3 kg

  • Granule pre šteniatka PrimaDog budú po chuti aj vašim maznáčikom
  • Aktivita zvieraťa: normálna aktivita
  • Balenie granúl pre šteňatá váži 3 kg

Zloženie

Dehydrované kuracie mäso 25,0 %, kuracie mäso 20,0 %, zemiaky, kukurica, kurací tuk (konzervovaný zmesou tokoferolov, zdroj vitamínu E) 9,0 %, sušené jablká, pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná kuracia pečeň 3,0 %, lososový olej, výťažok z rastliny Yucca schidigera, mannán-oligosacharidy, fructo-oligosacharidy, brusnice 100 mg/kg, zrelé morušky 100 mg/kg (Rubus chamaemorus), rakytník rešetliakový 100 mg/kg (Hippophae rhamnoides), kôpor 100 mg/kg (Anethum graveolens).

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Šteňa/Junior
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 3 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Dehydrované kuracie mäso 25,0 %, kuracie mäso 20,0 %, zemiaky, kukurica, kurací tuk (konzervovaný zmesou tokoferolov, zdroj vitamínu E) 9,0 %, sušené jablká, pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná kuracia pečeň 3,0 %, lososový olej, výťažok z rastliny Yucca schidigera, mannán-oligosacharidy, fructo-oligosacharidy, brusnice 100 mg/kg, zrelé morušky 100 mg/kg (Rubus chamaemorus), rakytník rešetliakový 100 mg/kg (Hippophae rhamnoides), kôpor 100 mg/kg (Anethum graveolens). '>
Kód:  KRMP2031
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6438554002036

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19