Obnoviť stránku

PrimaDog Kura so zemiakmi pre dospelé psy malých plemien, 1,5 kg + PrimaDog Chrmukavá maškrta sleď s klinčekmi 100 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PrimaDog Kura so zemiakmi pre dospelé psy malých plemien, 1,5 kg + PrimaDog Chrmukavá maškrta sleď s klinčekmi 100 g

Chuť kuracieho so zemiakmi nadchne všetkých dospelých psov malých plemien, pre ktoré značka PrimaDog svoju kompletnú výživu vyšperkovala do najväčších detailov na základe najnovších poznatkov o správnej výžive. Ide o prémiovú zdravú výživu pre malé plemená psov s normálnou aktivitou. Chrumkavé a obilniny neobsahujúce PrimaDog maškrty sleď s klinčekmi sú mäsité a vysoko kvalitné maškrty pre vášho psa. Všetky produkty zo série Wild Bites boli obohatené o super potraviny. Každé sústo okrem chutného sleďa obsahuje tiež klinčeky. Má sa za to, že klinčeky podporujú zdravé ďasná a majú antibakteriálny účinok.

Kľúčové vlastnosti granúl PrimaDog Kurča so zemiakmi pre dospelých psov malých plemien 1,5 kg + maškrta sleď s klinčekmi 100 g

  • Granuly PrimaDog neobsahujú chémiu a pšenicu
  • Zachutia vášmu psovi vďaka bohatej chuti kurčaťa so zemiakmi
  • Možno ich servírovať suché aj zmäkčené vodou
  • Granuly PrimaDog sú vhodné pre všetky dospelé malé psy s normálnou aktivitou
  • Maškrty PrimaDog s obsahom klinčekov sa starajú o ďasná vášho maznáčika
  • Balenie obsahuje 1,5 kg granúl PrimaDog Kurča so zemiakmi a 100 g maškŕt sleď s klinčekmi

Zloženie granúl PrimaDog Kurča so zemiakmi:
Dehydrované kuracie mäso 23 %, kuracia mäsová múčka 21 %, zemiaky, kukurica, kurací tuk (konzervovaný zmiešanými tokoferolmi, zdroj vitamínu E) 8 %, sušené jablká, pivovarské kvasinky, hydrolyzovaná kuracia pečeň 2 %, lososový olej, extrakt Yucca schidigera, mannanoligosacharidy, fruktooligosacharidy, brusnice 100 mg/kg, zrelá moruška 100 mg/kg (Rubus chamaemorus), rakytník rešetliakový 100 mg/kg (Hippophae rhamnoides), kôpor voňavý 100 mg/kg (Anethum graveolens).

Analytické zložky granúl PrimaDog Kurča so zemiakmi:
Hrubý proteín 27,0 %, obsah tuku 17,0 %, hrubá vláknina 2,0 %, vlhkosť 10,0 %, hrubý popol 6,5 %, vápnik 1,4 %, fosfor 1,0 %.

Nutričné doplnkové látky na 1 kg granúl PrimaDog Kurča so zemiakmi:
Vitamín A 18 000 IU, vitamín D3 1 800 IU, vitamín E (alfa tokoferol) 450 mg, meď 15 mg, železo 75 mg, mangán 40 mg, zinok 90 mg, jód 0,7 mg, selén 0,25 mg. Obsahuje antioxidanty schválené EÚ. Metabolizovateľná energia: 3850 kcal/kg.

Kŕmny návod granúl PrimaDog Kurča so zemiakmi:
Podávajte suché alebo mierne navlhčené a uistite sa, že váš pes má vždy dostatok pitnej vody. Odporúčané denné hodnoty sú uvedené v návode na kŕmenie. Doprajte psovi dostatok pohybu a neprekrmujte ho. Denné nutričné požiadavky vášho psa sa môžu líšiť v závislosti na vonkajšom prostredí, veľkosti, veku a úrovni aktivity.

Zloženie maškrty sleď s klinčekmi:
Dehydrovaný sleďový proteín 55 %, žltý hrach, lososový olej (konzervovaný tokoferolmi) 6 %, hydrolyzovaný sleďový proteín 5 %, sušená jablčná dužina, sušený klinček 4 %, sušený paštrnák, pivovarské kvasnice. Obsahuje prírodné antioxidanty schválené EÚ: výťažky tokoferolu z rastlinných olejov (1b306), askorbyl palmitát (1b304) a rozmarínový extrakt.

Analytické zložky maškrty sleď s klinčekmi:
Hrubý proteín 28 %, hrubý tuk 10 %, vlhkosť 10 %, hrubý popol 7,5 %, hrubá vláknina 4,5 %, vápnik 1,2 %, fosfor 0,9 %, sodík 0,5 %.

Dávkovanie maškrty sleď s klinčekmi:
Ponúknite maškrtu ako doplnok vyváženej stravy, dodržujte odporúčané denné dávkovanie. Množstvo podanej maškrty by malo tvoriť maximálne 10 % dennej stravy psa a nemalo by nahrádzať krmivo.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Malý pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 1,53 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah bielkovín 46 %
Obsah tukov 17 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Kukurica
Kukurica S kukuricou
Sója Bez sóje
Druh použitých tukov Živočíšny
Druh použitého oleja Lososový
Špecifiká zloženia Bez GMO
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 27 %
Obsah tuku 17 %
Hrubá vláknina 2 %
Hrubý popol 6,5 %
Vlhkosť 10 %
Vápnik 1,4 %
Fosfor 1 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy
Kód:  KRMP007ss
Produktové číslo:  KRMP007ss

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06