Obnoviť stránku

PreVital nation's Kitchen mäsový mix v národných receptúrach 24× 85 g

4,5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

PreVital nation's Kitchen mäsový mix v národných receptúrach 24× 85 g

Zháňate kvalitné krmivo pre vášho maznáčika? Zvoľte kapsičku pre mačky PreVital. Lákavá hovädzia, kačacia, lososová a teľacia receptúra sa stane populárnou dobrôtkou vášho štvornohého maznáčika. Kapsička sa hodí pre všetky plemená mačiek. Pri výbere krmiva by ste mali poznať denný výdaj vášho zvieratka. Kapsička pre mačky PreVital bude vhodná pre mačky s bežnou aktivitou. Delikátna receptúra obohatená s vitamín E a vitamín D3 podporí zdravý chod organizmu vášho zvieratka. V multibalení dostanete 24 kusov s celkovou hmotnosťou 2,04 kg.

Kapsička pre mačky PreVital nation's Kitchen mäsový mix v národných receptúrach 24× 85 g ...
Kapsička pre mačky PreVital nation's Kitchen mäsový mix v národných receptúrach 24× 85 g ...

Hlavné prednosti kapsičky pre mačky PreVital nation's Kitchen mäsový mix v národných receptúrach 24× 85 g

  • Poskytne kvalitnú stravu dospelým mačkám všetkých plemien
  • Kapsička pre mačky PreVital poteší normálne aktívnych miláčikov
  • Kapsička obsahuje vitamín E a vitamín D3
  • Multibalenie v sebe má 24 kapsičiek pre mačky PreVital s celkovou hmotnosťou 2,04 kg

Zloženie

Kompletní krmivo pro dospělé kočky s lososem a cuketou v omáčce Složení: maso a výrobky živočišného původu (70,4 % ve filetkách), ryby a vedlejší výrobky z ryb (11,6% losos ve filetkách*), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, zeleniny (0,45 % sušené cukety, ekvivalent 4 % cukety), cukry. *filetky obvykle tvoří 34,5 % produktu. Kompletní krmivo pro dospělé kočky s hovězím, rajčaty a rozmarýnem v omáčce Složení: maso a výrobky živočišného původu (82 % ve filetkách*, z toho 11,6 % hovězí), bílkovinné extrakty rostlinného původu, zeleniny (0,45 % sušených rajčat, ekvivalent 4 % rajčat), minerální látky, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), bylinky (rozmarýn 0,05 %), cukry. *filetky obvykle tvoří 34,5 % produktu. Kompletní krmivo pro dospělé kočky s telecím v omáčce s kouřovým aroma Složení: maso a výrobky živočišného původu (82 % ve filetkách*, z toho 11,6 % telecí), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, cukry. *filetky obvykle tvoří 34,5 % produktu. Kompletní krmivo pro dospělé kočky s kachním v kari omáčce s kurkumou Složení: maso a výrobky živočišného původu (82 % ve filetkách*, z toho 11,6 % kachní), bílkovinné extrakty rostlinného původu, výrobky rostlinného původu (0,3 % kurkuma), minerální látky. *filetky obvykle tvoří 34,5 % produktu.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Vrecúško

Príchuť

Príchuť (Protein) Hovädzia, Kačacia, Lososová, Teľacia

Balenie

Hmotnosť balenia 2,04 kg
Počet kusov v súprave 24 ks

Zloženie

Konzistencia Mokré
Obsah tukov 4,5 %
Vitamíny Vitamín E, Vitamín D3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 9 %
Obsah tuku 4,5 %
Hrubá vláknina 0,3 %
Hrubý popol 1,9 %
Vlhkosť 81 %

Balenie

Hmotnosť 2,04 kg
Kód:  KRMK0727
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5999566111662

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11