Obnoviť stránku

Prevital XL Box filetky mäsový výber v želé a omáčke 48× 85 g

4,8 34 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
16,90 €

Prevital XL Box filetky mäsový výber v želé a omáčke 48× 85 g

Kompletné vyvážené krmivo pre mačky od značky PreVital NATUREL s príchuťou hovädzieho, kuracieho, morčacieho a rybieho mäsa v omáčke a želé je určené zvieratám všetkých plemien bez obmedzenia veku. Kapsičky dodajú vďaka obsahu vitamínov a minerálov vášmu miláčikovi všetky potrebné živiny pre dobrú telesnú a duševnú kondíciu, zdravé kosti, zuby aj svaly a krásnu srsť. Balenie obsahuje 4 príchute, každé po dvanástich kapsičkách. PreVital NATUREL je prírodná strava vo forme trhaných kúskov s 82 % podielom mäsa a zložiek živočíšneho pôvodu bez umelých aróm. Chutné filetky z kuracieho a hovädzieho mäsa v omáčke a šťavnaté filetky z tuniaka a morčacieho mäsa v lahodnom želé skvele chutia a rýchlo si ich obľúbia aj najvyberavejší mačací maškrtníci. 

Kľúčové vlastnosti kapsičiek pre mačky PreVital NATUREL dusené filé kuracie a hovädzie v omáčke, tuniak a morčacie v želé, 48× 85 g

  • Kapsičky obsahujú 82 % mäsovej zložky
  • PreVital NATUREL dusené filetky obsahujú všetky dôležité vitamíny a minerály
  • Trhané kúsky mäsa podporujú zdravé kosti, zuby aj svaly a krásnu srsť
  • S taurínom pre silné srdce
  • PreVital NATUREL dusené filetky kuracie, hovädzie, tuniak a morčacie sú bez umelých aróm
  • Praktické balenie so 48 kapsičkami, každá príchuť po štyroch kusoch
  • S vitamínom D3 na udržanie zdravých kostí a zubov
  • Vitamín E pre správnu funkciu imunitného systému

Zloženie

s hovädzím: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (80% v kúskoch, 4 % hovädzie), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu (0,4 % inulín), minerály, cukry. s kuracím: Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (80% v kúskoch, 4% kuracie), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu (0,4 % inulín), minerály, cukry. s morčacím: Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (80% v kúskoch, 4% morčacie), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu (0,4 % inulín), minerály, cukry. s tuniakom: Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (74% v kúskoch), ryby a vedľajšie výrobky z rýb (4% tuniak), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu (0,4 % inulín), minerály, cukry. Analytické zložky: vlhkosť 82 %, proteín 8,5 %, obsah tuku 4,5 %, hrubý popol 2 %, vláknina 0,4 %. Dávkovanie: Odporúčaná denná dávka je len orientačná. Priemerne veľká mačka vážiaci 3-6kg spotrebuje 255-405g krmiva denne, optimálne rozdeleného do 2 dávok. Podávajte pri izbovej teplote. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 2 dní.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Polievka

Príchuť

Príchuť (Protein) Hydinová, Hovädzia, Morčacia, Kuracia, Rybia, Tuniaková

Balenie

Hmotnosť balenia 4,08 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré
Obsah tukov 4,5 %
Špecifiká zloženia Bez konzervantov
Vitamíny Vitamín E, Vitamín D3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 8,5 %
Obsah tuku 4,5 %
Hrubá vláknina 0,3 %
Hrubý popol 2 %
Vlhkosť 82 %
Kód:  KRMK0500
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5999566111488

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01