Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Postroj Hurtta Venture lososový 35 – 40 cm

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Postroj Hurtta Venture lososový 35 – 40 cm

Hurtta Venture ponúka perfektný kompromis medzi funkčnosťou a športovým dizajnom. Hodí sa perfektne na vaše dlhé prechádzky, ale aj na športovanie so psom. Najdôležitejšou prednosťou postroja je rovnomerné a pre psiu anatómiu prispôsobené rozloženie tlaku. Postroj na psa je tiež veľmi ľahký – pri jeho výrobe sa totiž využíva iba moderných ľahkých funkčných materiálov. Vďaka tomu je tiež veľmi ľahko udržiavateľný. Ak vyberiete správnu veľkosť postroja a dobre ho nastavíte, nemusíte sa báť nepríjemného a pre psíka nepohodlného pretáčania.

Hlavné prednosti postroja pre psa Hurtta Venture

  • Úchyt na prichytenie
  • Jemný a priedušný materiál

Vyberte tú správnu veľkosť postroja Hurtta

Hoci je postroj nastaviteľný nielen čo do obvodu hrudníka, ale tiež aj v obvode okolo krku, odporúčame psíka pred výberom starostlivo zmerať a vybrať najvhodnejšiu veľkosť. Pre ideálne výsledky merania zmerajte obvod hrudníka vášho miláčika za prednými nohami. Používajte vždy mäkký krajčírsky meter.

A nezabudnite – tieto krásne dizajnové postroje môžete kombinovať s vôdzkami a obojkami z kolekcie Venture.




Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polymér

Zviera

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Malé

Vzor

Vzor Ornamenty

Postroj

Typ postroja Typ H, Nastaviteľný, Reflexný

Rozmery

Min. obvod hrude 34 cm
Max. obvod hrude 45 cm
Kód:  CHPrk3912
Produktové číslo:  6410329335792

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13