Obnoviť stránku

Platinum natural iberico greens kančí se zeleninou 5 kg

5,0 27 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
34,90 €

Platinum natural iberico greens kančí se zeleninou 5 kg

PLATINUM ADULT Iberico + GREENS je superprémiové hypoalergénne krmivo s nulovým obsahom zrnín (obilnín) pre dospelých psov všetkých plemien. Vďaka svojmu prírodnému, jednoduchému zloženiu je ľahko stráviteľné. Vyhovuje nutričným požiadavkám psov s citlivým zažívaním a problematickú črevnou mikroflórou. Zvyšuje imunitu a definitívne rieši rôzne potravinové intolerancie. Je vhodné aj pre seniorov.

PLATINUM ADULT Iberico + GREENS je absolútnou špičkou medzi krmivami s označením GRAIN FREE, pretože skutočne každá zložka tohto krmiva má pre psa svoj nezameniteľný dietologický význam.

PLATINUM ADULT Iberico + GREENS pre dospelých psov obsahuje len veľmi kvalitné suroviny, ktoré sú určené pre ľudskú spotrebu:

  • Minimálne 70% čerstvého mäsa Iberico (iberské prasiatko)
  • Zemiaky, zelenina a ovocie, ako kvalitný zdroj fuktooligosacharidů.
  • Za studena lisované oleje, pre optimálny pomer omega 3 a 6 mastných kyselín (pomer 1/4).
  • Výťažok zo slávky zelenoústej, vitamín K1 pre optimálny rast kostry a svalstva.

Kŕmna zmes je iba krátko tepelne upravená bez pridania vody a následne šetrne sušená a lisovaná. Táto technológia umožňuje ponechať v granuliach 18% pôvodnej mäsovej šťavy, ktorá robí z PLATINUM NATURAL jedinečne chutné a šťavnaté krmivo. Vôňu a chuť masových granúl PLATINUM si Váš pes určite zamiluje. Krmivo PLATINUM je balené do kvalitných alu-fóliových vriec o maximálnej váhe 5kg. Tri samostatné vrecia uložené v kartónovej krabici tvoria optimálny chovateľské balenie 15kg. Tento spôsob balenia zabezpečuje vôňu a chuť do posledného sústa.

Dávkovánie

Krmivo PLATINUM Iberico + GREENS je aj cez nízky obsah tuku veľmi výživné, preto sa odporúča z počiatku kŕmiť psov množstvom na spodnej hranici odporúčanej dennej dávky. Dávku upravte podľa aktuálnych potrieb Vášho psa.


Granule PLATINUM podávajte suché alebo zvlhčené malým množstvom vody. Granule PLATINUM nenasiaknu, tj nebobnajú ani inak nemení svoj objem. K zvlhčeniu nikdy nepoužívajte horúcu vodu.


Granule PLATINUM podávajte suché alebo zvlhčené malým množstvom vody. Granule PLATINUM nenasiaknu, tj nebobnajú ani inak nemení svoj objem. K zvlhčeniu nikdy nepoužívajte horúcu vodu.

Zloženie

Čerstvé bravčové mäso (70%, výhradne z iberského prasiatka), zemiaky sušené, ryby sušené, jablčná dreň sušená, živočíšny tuk z lososa, olivový a ľanový olej lisovaný za studena, zelenina (mrkva, paradajka, lucerna siata, brokolica), zelený čaj, extrakt z pomaranča a grepu, pivovarské kvasnice sušené, extrakt z mušle slávky zelenoústej, pestrec mariánsky semeno, rozmarín, fenikel semeno, smilax lekársky koreň sušený, zeler, artičoky, žerucha, púpava, extrakt z kamilky, horec žltý, juka, chlorid draselný.

Deklarované akostné znaky

Bielkoviny 23%, tuk 14%, popoloviny 6,5%, vláknina 2%, vápnik 1,6%, fosfor 1,0%, vlhkosť (pôvodné šťava zo spracovaného mäsa) 18%

Vitamíny, provitamíny a podobne pôsobiace látky: na kg

(E-672) vitamín A: 10000 ML, (E-671) vitamín D3: 1600 MJ, (3a700) vitamín E (alfa-tokoferolacetát):150 mg, vitamín K1: 2 mg, vitamín B1 (thiamin nitrát): 6 mg, vitamín B2 (riboflavín): 10 mg, (3a831) vitamín B6 (pyridoxín-hydrochlorid): 3 mg, vitamín C (askorbyl fosfát sodnovápenatý): 70 mg, vitamín B12: 40 mcg, nacín: 20 mg, pantothenanvápenatý: 20 mg, biotín (D(+)-biotín): 200 mcg, kyselina listová: 300 mcg, cholin chlorid: 1500 mg.

Stopové prvky alebo zlúčeniny stopových prvkov

(E-1) železo: 75 mg, (E-2) jód: 1,5 mg, (E-4) meď: 19 mg, (E-5) mangán: 40 mg, (E-6) zinok: 190 mg, (E-8) selén: 0,3 mg.

Skladovanie

Granule po otvorení uchovávajte v originálnom balení a starostlivo uzatvárajte pomocou zipsu, ktorý je súčasťou obalu. Krmivo skladujte pri izbovej teplote a spotrebujte najneskôr do 18 mesiacov od otvorenia s ohľadom na aktuálny dátum spotreby (uvedené na obale). Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita, Vysoká aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Divinová

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 5 kg

Zloženie

Konzistencia Polovlhké
Obsah bielkovín 23 %
Obsah čerstvého mäsa v sušine 70 %
Obsah tukov 14 %
Obilniny Bez obilnín
Kukurica Bez kukurice
Sója Bez sóje
Druh použitých tukov Živočíšny
Druh použitého oleja Lososový, Rastlinný

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 23 %
Obsah tuku 14 %
Hrubá vláknina 2 %
Hrubý popol 7,8 %
Vlhkosť 18 %
Vápnik 1,6 %
Fosfor 1 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa S kĺbovou výživou
Kód:  KRMrk0060
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4260208740191

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01