Obnoviť stránku

Petosan zubná pasta hydinová 70 g/50 ml tuba

4,7 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
5,39 €

Petosan zubná pasta hydinová 70 g/50 ml tuba

Petosan zubná pasta pre psov s hydinovou príchuťou je vyvinutá špeciálne pre domácich miláčikov, prispieva k odstráneniu povlaku a predchádza vzniku zubného kameňa, nemusí sa vyplachovať. Nie je určené na ľudskú spotrebu.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty Petosan

  • Hydinová príchuť
  • Prispieva k odstráneniu povlaku
  • Predchádza vzniku zubného kameňa

Ako postupovať pri čistení

1. – 3. deň: Naneste trochu Petosanu zubnej pasty na ukazovák a nechajte vášho psa pastu olízať. Jemne posúvajte prst pozdĺž zubov a ďasien, aby si váš pes zvykol. Psa odmeňte. Pokiaľ je Váš pes spokojný, prejdite na krok č. 2. (! Nikdy nepoužívajte zubnú pastu určenú pre ľudí, môže byť pre vášho psa pri požití škodlivá)

krok č. 2: 4. – 14. deň: Opakujte postup s použitím Petosan zubnej kefky na prst tak, aby ste zotreli zubný povlak z povrchu zubov a ďasien. Psa nenúťte a vždy čistite len tam, kam vám pes dovolí. Vykonávajte pravidelne a psa odmeňte. Ak je váš pes spokojný, prejdite na krok č. 3.

3.krok: 15. deň a viac: Zoznámte svojho psa so zubnou kefkou. Petosan dvojhlavá zubná kefka vám umožní čistiť jedným pohybom vnútorné a vonkajšie plochy zubov súčasne.

Zloženie Petosan zubnej pasty:

Voda, hydratovaný oxid kremičitý, sorbitol, kaolín, glycerol, karboxymetyl celulóza, pyrofosforečnan sodný, dihydrogendifosforečnan sodný, sacharín, aróma, benzoan sodný


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes

Použitie

Určenie Na zuby

Typ produktu

Typ produktu Zubná pasta

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KRMrk0989
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  810969000672

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01