Obnoviť stránku

Petosan štartovacia súprava kefka na prst + pasta 20 g 1 ks

4,7 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,70 €

Petosan štartovacia súprava kefka na prst + pasta 20 g 1 ks

Balenie Petosan štartovacia sada obsahuje zubnú pastu 20 g s kuracou príchuťou a zubnú kefku na prst z mikrovlákna s antibakteriálnou úpravou. Túto súpravu odporúčame pre 1. a 2. krok Petosan programu v čistení zubov.

Kľúčové vlastnosti štartovacej sady Petosan

  • Zubná pasta s kuracou príchuťou
  • Kefka z mikrovlákna na prst

Ako postupovať pri čistení

1. krok: 1. – 3. deň: Naneste trochu zubnej pasty Petosan na ukazovák a nechajte svojho psa pastu zlízať. Jemne posúvajte prst pozdĺž zubov a ďasien, aby si zvykol a odmeňte ho. Pokiaľ je váš pes spokojný, prejdite na krok č. 2. (Nikdy nepoužívajte zubnú pastu určenú pre ľudí, môže byť pre vášho psa pri požití škodlivá!)

2. krok: 4. – 14. deň: Opakujte postup s použitím Petosan zubnej kefky na prst tak, aby ste zotreli zubný povlak z povrchu zubov a ďasien. Svojho psa nenúťte a vždy čistite len tam, kam vám to on dovolí. Vykonávajte pravidelne a psa odmeňte.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Použitie

Určenie Na zuby

Typ produktu

Typ produktu Zubná pasta, Zubná kefka

Objem

Objem 20 ml
Kód:  KRMrk0983
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  810969001297

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17