Obnoviť stránku

Petoneer Odor Eliminator Pro

3,6 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
29,90 €

Petoneer Odor Eliminator Pro

Pokiaľ zháňate spoľahlivý odstraňovač zápachu do vašej domácnosti, môžeme vám odporučiť Petoneer Odor Eliminator Pro. Hlboko čistí a prevonia váš domov. Tak ani záchodová misa vášho maznáčika nebude problém a vy vstúpite vždy do prevoňanej domácnosti. Osviežovač Petoneer Odor Eliminator Pro je vhodný do menších uzavretých priestorov ako skriňa na topánky, chladnička, šuplíky s oblečením, odpadkový kôš s vekom alebo napríklad priestor pod umývadlom.

Kľúčové vlastnosti odstraňovača zápachu Petoneer Odor Eliminator Pro

  • Osviežovač textílií Petoneer Odor Eliminator Pro je vhodný do menších uzavretých priestorov
  • Disponuje vstavanou batériou s kapacitou 2 600 mAh
  • Batériu dobijete pomocou priloženého USB kábla
  • V balení nájdete odstraňovač zápachu Petoneer Odor Eliminator Pro, montážny držiak, manuál, kábel USB-C/USB-A a dve obojstranné samolepky
  • Jeho uhol záberu je 360°
  • Komunikuje pomocou Bluetooth
  • Odstraňovač pachov je kompatibilný s technológiou TUYA

Odstraňovač zápachu Petoneer Odor Eliminator Pro má vstavanú batériu

Napájanie odstraňovača zápachu Petoneer Odor Eliminator Pro prebieha pomocou vstavanej Li-ion batérie s kapacitou 2 600 mAh, ktorá vydrží pracovať 4 až 7 dní na plné nabitie. Ak je batéria slabá, dá vám to na vedomie indikátor batérie, ktorý začne blikať červenou farbou. Batériu dobijete pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia.

Zariadenie odstraňuje zápach a likviduje baktérie

Osviežovač Petoneer Odor Eliminator Pro má zdvojnásobenú funkciu. Odstráni zápach a sterilizuje okolie pomocou aktívneho kyslíka a záporných iónov. Jeho účinnosť na likvidáciu baktérií je 99,91 %. Petoneer Odor Eliminator Pro má záber 360°, takže mu žiadny priestor neunikne. V balení nájdete odstraňovač zápachu Petoneer Odor Eliminator Pro, montážny držiak, manuál, kábel USB-C/USB-A a dve obojstranné samolepky.

Ovládanie na diaľku

Odstraňovač pachov Petoneer Odor Eliminator Pro je možné ovládať pomocou technológie Bluetooth, takže budete mať prehľad, koľkokrát vaša mačka použila toaletu a tým budete mať jej zdravie pod kontrolou. Toto obstará vysoko citlivý infračervený senzor s uhlom záberu 360°. Odstraňovač zápachu pracuje nepretržite v intervale po 15 sekundách. Petoneer Odor Eliminator Pro je kompatibilný aj s technológiou TUYA, teda dokáže komunikovať s ostatnými zariadeniami v aplikácii TUYA.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Krytý

Tvar

Tvar Obdĺžnikový

Rozmery

Šírka 8,3 cm
Výška 3,3 cm
Hĺbka 8,3 cm

Určenie

Určenie Malá mačka, Veľká mačka

Maznáčik

Zviera Mačka
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Použitie

Určenie Hygienické potreby

Určenie

Zviera Morča, Škrečok, Králik, Myš, Činčila, Potkan, Osmák, Trpasličí králik, Fretka, Pieskomil, Ježko, Veverička, Burunduk

Zviera

Zviera Mačka

Maznáčik

Druh vtáka Všetky druhy

Typ

Typ Dezinfekcia klietok a voliér
Kód:  CHPhk0445
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PN-110025-01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19