Obnoviť stránku

Perfect fit Natural Vitality kapsičky s morskou rybou a lososom pre dospelé mačky 6× 50 g

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,59 €

Perfect fit Natural Vitality kapsičky s morskou rybou a lososom pre dospelé mačky 6× 50 g

Potrebujete kúpiť vyvážené krmivo pre svojho maznáčika? Skvelým riešením je kapsička pre mačky Perfect Fit. Neodolateľná rybia receptúra pohladí chuťové poháriky vašej mačičky. Táto kapsička sa odporúča pre všetky plemená mačiek. Hmotnosť balenia dosahuje 0,3 kg.

Kapsička pre mačky Perfect fit Natural Vitality kapsičky s morskou rybou a lososom pre dospelé mačky 6× 50 g ...
Kapsička pre mačky Perfect fit Natural Vitality kapsičky s morskou rybou a lososom pre dospelé mačky 6× 50 g ...

Zásadné vlastnosti kapsičky pre mačky Perfect fit Natural Vitality kapsičky s morskou rybou a lososom pre dospelé mačky 6× 50 g

  • Kvalitná strava vhodná pre dospelé mačky všetkých plemien
  • Balenie má hmotnosť 0,3 kg

Zloženie

s morskou rybou: Zloženie: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (40%, 95% prírodný*), ryby a vedľajšie produkty z rýb* (vrátane morských rýb 4%), výrobky rastlinného pôvodu* (vrátane čakankového extraktu 0.2%), minerálne látky kvasnice* (0.38%), zelenina, rôzne cukry. *Prírodné ingrediencie. s lososom: Zloženie: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (40%, 95% prírodný*), ryby a vedľajšie produkty z rýb* (vrátane lososa 4%), výrobky rastlinného pôvodu* (vrátane čakankového extraktu 0.2%), minerálne látky kvasnice* (0.38%), zelenina, rôzne cukry. *Prírodné ingrediencie. Prísady v 1 kg: Nutričné doplnkové látky: Vitamín B₁: 27.3 mg, Vitamín B₂: 1.4 mg, Vitamín B₆: 4.6 mg, Taurín: 573 mg, meď (pentahydrát síranu meďnatého): 1.3 mg, Jód (Jodičnan vápenatý, bezvodý): 0.35 mg, Železo (Sulfát železa (II), monohydrát): 17.5 mg, Mangán (Sulfát mangánu, monohydrát): 3.5 mg, Zinok (Sulfát zinku, monohydrát): 16,0 mg.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult

Typ krmiva

Typ krmiva Vrecúško

Príchuť

Príchuť (Protein) Rybia

Balenie

Hmotnosť balenia 0,3 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré

Balenie

Hmotnosť 0,3 kg
Kód:  KRMK0564
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4770608259679

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12