Obnoviť stránku

Pedigree Vital Protection granuly hovädzie so zeleninou pre dospelých psov malých plemien 12 kg

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
44,90 €

Pedigree Vital Protection granuly hovädzie so zeleninou pre dospelých psov malých plemien 12 kg

"Pedigree Vital Protection Small Dogs je 100% kompletné a vyvážené, mimoriadne chutné a výživné suché krmivo pre psy, ideálne na každodenné kŕmenie psov malých plemien. Suché krmivo pre psy vo forme granúl sa keďže je menšie ľahko žuje, a zároveň je mimoriadne chutné. Preto uspokojí aj tých najnáročnejších psích stravníkov. Krmivo pre psy Pedigree Small Dry Dog, vyvinuté v spolupráci s veterinármi a odborníkmi na výživu vo Waltham Centre pre výživu domácich zvierat, má všetky potrebné živiny podporujúce optimálne trávenie, zdravú kožu a srsť, silnú prirodzenú obranyschopnosť organizmu a starostlivosť o zuby. Je prispôsobené špecifickým potrebám malých psov, podporuje zdravie kĺbov, močového ústrojenstva a zachovanie primeranej hmotnosti. Špeciálna textúra granúl pomáha podporiť zdravie zubov, je preto ideálna ako doplnok ku každodennej dentálnej hygiene.


1. 100% kompletné a vyvážené chutné suché krmivo pre psy malých plemien. 2. Výživa pre malé psy, ktorá pomáha v starostlivosti o ústnu dutinu, dobré trávenie, zdravú kožu a srsť a prirodzenú obranyschopnosť organizmu. 3. Mimoriadne chutné suché krmivo určené pre malé psy obsahuje menšie granule, ktoré sa ľahšie hryzú a váš pes si ich môže lepšie vychutnať. 4. Krmivo pre domáce zvieratá bolo vyvinuté v spolupráci s našimi veterinármi a odborníkmi na výživu vo WalthamCentre pre výživu domácich zvierat. Odporúčané denné dávkovanie: viď obal. Odporúčame kŕmiť kombináciou suchého a vlhkého krmiva Pedigree®. Odporúčané dávkovanie: Počas prechodnej fázy zmeny stravy, prispôsobte množstvo krmiva potrebám vášho psa. Pre psov s nadváhou znížte denné množstvo krmiva. Viac informácií nájdete na našich webových stránkach. Čerstvá pitná voda musí byť neustále k dispozícii."

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Malý pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Hovädzia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 12 kg
Počet kusov v súprave 1 ks

Zloženie

Konzistencia Suché
Kód:  KRMP0232
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5998749120910

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18