Obnoviť stránku

Pedigree Vital Protection granuly hovädzie a hydinové pre dospelých psov 15 kg

4,7 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pedigree Vital Protection granuly hovädzie a hydinové pre dospelých psov 15 kg

Pedigree Vital Protection je 100% kompletné a vyvážené, chutné a výživné suché krmivo vhodné pre každodenné kŕmenie. Suché krmivo pre psov značky Pedigree, vyvinuté v spolupráci s veterinármi a odborníkmi na výživu vo Waltham Centre pre výživu domácich zvierat, má všetky potrebné živiny podporujúce optimálne trávenie, silnú prirodzenú obranyschopnosť organizmu, zdravú kožu, srsť a zuby. Špeciálna textúra granúl pomáha udržiavať zdravé zuby dospelých psov a je ideálny ako doplnok každodennej ústnej hygieny.

1. 100% kompletné a vyvážené diétne suché krmivo pre dospelých psov
2. Výživa pre psy, ktorá pomáha pri starostlivosti o ústnu dutinu, dobré trávenie, zdravú kožu a srsť a silnú prirodzenú obranyschopnosť organizmu
3. Suché krmivo pre psov so špeciálnou textúrou, ktorá pomáha čistiť zuby a udržiavať je zdravé 4. Krmivo pre domáce zvieratá bolo vyvinuté v spolupráci s našimi veterinármi a odborníkmi na výživu vo Waltham Centre pre výživu domácich zvierat

Odporúčané dávkovanie: Počas prechodnej fázy zmeny stravy, prispôsobte množstvo krmiva potrebám vášho psa. Pre psov a nadváhou znížte denné množstvo krmiva. Viac informácií nájdete na našich webových stránkach. Čerstvá pitná voda musí byť neustále k dispozícii. 1 litrový hrnček naplnený granulami obsahuje približne 100g krmiva. Pre odporúčané dávkovanie viď obal. Odporúčame kŕmiť kombináciou suchého a mokrého krmiva PEDIGREE.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Veľký a obrí pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Hydinová, Hovädzia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 15 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Kód:  KRMP0234
Produktové číslo:  5900951019845

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06