Obnoviť stránku

Pedigree vianočný balíček s pamlskami pre psov 237 g

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pedigree vianočný balíček s pamlskami pre psov 237 g

Vianočný balíček s pochúťkami je určený štvornohým kamarátom. Darčeková škatuľka Pedigree s žuvačkami obsahuje Pedigree DentaStix Medium, Pedigree Rodeo s kuracím a Pedigree Jumbone hovädzie. Sada troch pochúťok je bez umelých farbív a aróm. Skvelý vianočný darček pre vášho priateľa.

Kľúčové vlastnosti vianočného balíčka s maškrtami pre psov Pedigree, 237 g

  • Balíček troch pochúťok pre psov
  • Darčeková sada Pedigree je bez umelých farbív a aróm
  • Skvelý darček pre psích miláčikov

Zloženie:
PEDIGREE® Dentastix™. Doplnkové krmivo pre psy staršie 4 mesiacov. Cereálie, Výrobky rastlinného pôvodu, Minerálne látky vrátane 2.7 % tripolyfosfátu sodného, Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu, Oleje a tuky.

PEDIGREE® Rodeo™ s Kuracím. Doplnkové krmivo pre dospelé psy. Výrobky rastlinného pôvodu, Obilniny, Mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (vrátane 4 % kuracieho mäsa), Bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, Rôzne cukry, Minerálne látky, Oleje a tuky, Semená, Bylinky.

PEDIGREE® Jumbone™ Hovädzia a Hydinová príchuť: Cereálie, Výrobky rastlinného pôvodu, Rôzne cukry, Minerálne látky, Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (obsahuje 1.3 % prášku zo sušených hovädzích pečení, čo zodpovedá 2.2 % hovädzieho a 1.1 % prášku zo sušených hydinovej pečene, čo zodpovedá 2,5 % hydinového), Semená, oleje a tuky, Rastlinnébielkovinové extrakty, Bylinky

Analytické zložky:
Pedigree Dentastix Daily Oral Care dentálne žuvačky pre psy stredných plemien: Psi stredných plemien, napr. kokeršpaniel, kŕmte max. 1 tyčinku denne. Žuvacia pochúťka je vhodná iba pre psov s váhou medzi 10 a 25 kg. Nevhodné pre šteňatá do 4 mesiacov. Čerstvá pitná voda musí byť neustále k dispozícii.

Pedigree Rodeo žuvacie maškrty s kuracím: Psy malých plemien, napr. jazvečík, kŕmte max. 3 tyčinky týždenne. Psi stredných plemien, napr. kokeršpaniel, kŕmte max. 6 tyčiniek týždenne. Psy veľkých plemien, napr. labrador, kŕmte max. 12 tyčiniek týždenne. Znížte zodpovedajúcim spôsobom množstvo hlavného krmiva. Táto žuvacia tyčinka je vhodná ibapre psov s hmotnosťou 5 kg a viac. Nie je vhodné pre mladé šteňatá do 4 mesiacov. Čerstvá pitná voda musí byť vždy k dispozícii.

Pedigree Jumbone Maxi žuvacia maškrta s hovädzou a hydinovou príchuťou: Odporúčané dávkovanie: Psy veľkých plemien (25 kg a viac) kŕmte max. 1 žuvacia kosť týždenne. Každá žuvacia kosť obsahuje 10 % týždennej potreby energie pre 25 kg psa. Znížte zodpovedajúcim spôsobom množstvo hlavného krmiva. Nevhodné pre psov do 25 kg a šteňatá do 9 mesiacovveku. Spotrebujte do 14 dní po otvorení. Čerstvá pitná voda musí byť vždy k dispozícii.

Dávkovanie:
Pedigree Dentastix Daily Oral Care dentálne žuvačky stredných plemien:
1. Je vedecky dokázané, že žuvacie psie maškrty Dentastix, podávané vášmu psovi každý deň, znižujú tvorbu zubného kameňa až o 80 %.
2. Vďaka kombinácii špeciálnej textúry a aktívnych prísad sú žuvacie psie maškrty PedigreeDentastix naozaj účinné. 3. Pedigree Dentastix dentálne maškrty boli vyvinuté spoločne s veterinármi a odborníkmi na výživu vo Waltham Centre pre výživu domácich zvierat.
4. Majú nízky obsah tuku, neobsahujú pridaný cukor, umelé farbivá a príchute.

Pedigree Jumbone Maxi žuvacia maškrta s hovädzou a hydinovou príchuťou:
1. Lahodná maškrta, ktorý vášho psa poteší a dlho mu vydrží. Má chutnú vonkajšiu tuhú vrstvu a náplň, na ktorú sa mu budú zbiehať slinky.
2. Doplnkové krmivo pre domáce zvieratá vyvinuté odborníkmi na výživu a veterinármi vo Waltham Centre pre výživu domácichzvierat.
3. Omega-3 nenasýtené mastné kyseliny, ktoré vášmu psovi pomáhajú udržať sa v kondíciu, vitamíny, ktoré pomáhajú udržiavať prirodzenú obranyschopnosť jeho organizmu, a minerály vrátane vápnika, ktoré mu pomáhajú posilniť kosti.
4. Lahodné žuvačky pre psov, ktoré neobsahujú žiadne umelé farbivá ani ochucovadlá.

Pedigree Rodeo žuvacie maškrty s kuracím:
1. Lahodné krútené žuvačky pre psov pre príjemné chvíle strávené hrou a vzájomnou konvergenciou.
2. Doplnkové krmivo pre domáce zvieratá vyvinuté odborníkmi na výživu a veterinármi vo Waltham Centre pre výživu domácich zvierat.
3. Omega-3 nenasýtené mastné kyseliny, ktoré vášmu psovipomáhajú udržať sa v kondícii, vitamíny, ktoré pomáhajú udržiavať prirodzenú obranyschopnosť jeho organizmu, a minerály vrátane vápnika, ktoré mu pomáhajú posilniť kosti.
4. Lahodné žuvačky pre psov, ktoré neobsahujú žiadne umelé farbivá ani ochucovadlá.

Hmotnosť:
237 g


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Maškrty

Balenie

Hmotnosť balenia 0,24 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Špecifiká zloženia Bez konzervantov

Maznáčik

Zviera Pes

Balenie

Hmotnosť 237 g
Kód:  KRMrk3091
Produktové číslo:  4008429133527

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14