Obnoviť stránku

Pedigree Markies Mini maškrty pre psov so špikovou kosťou 500 g

4,3 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,49 €

Pedigree Markies Mini maškrty pre psov so špikovou kosťou 500 g

Psy si radi hrajú – pochúťky Markies sú chrumkavé psie sušienky s chutnou náplňou, ktorú zbožňujú. Môžete ich kotúľať či hádzať, ľahko sa chytajú, a predstavujú tak lahodné a zábavné hranie. Maškrty Markies obsahujú omega-3 nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a minerály a neobsahujú žiadne umelé farbivá ani ochucovadlá, takže z nich môžete mať naozaj dobrý pocit aj vy!


1. Psie sušienky s neodolateľnou náplňou, ktoré môžete kotúľať, s chrumkavou vonkajšou vrstvou a lahodným vnútrom.
2. Doplnkové krmivo pre domáce zvieratá vyvinuté odborníkmi na výživu a veterinármi vo Waltham Centre pre výživu domácich zvierat.
3. Omega-3 nenasýtené mastné kyseliny, ktoré vášmu psovi pomáhajú udržať sa v kondícii, vitamíny, ktoré pomáhajú udržiavať prirodzenú obranyschopnosť jeho organizmu, a minerály vrátane vápnika, ktoré mu pomáhajú posilniť kosti.
4. Lahodné maškrty pre psov, ktoré neobsahujú žiadne umelé farbivá ani ochucovadlá.
5. Chutné sušienky pre domácich miláčikov sú v ponuke v štandardnej veľkosti a vo veľkosti mini.


Odporúčané dávkovanie: Psy stredných plemien, napr. kokeršpaniel, kŕmte max. 5 sušienkami týždenne. Psy veľkých plemien, napr. labrador, kŕmte max. 11 sušienkami týždenne. Znížte zodpovedajúcim spôsobom množstvo hlavného krmiva. Čerstvá pitná voda musí byť vždy k dispozícii.

Zloženie

Cereálie, mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (vrátane 10 % špikovej kosti), rôzne cukry, oleje a tuky, minerálne látky, výrobky rastlinného pôvodu.

špecifikácie zloženie

Cereálie, mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (vrátane 10 % špikovej kosti), rôzne cukry, oleje a tuky, minerálne látky, výrobky rastlinného pôvodu.

Analytické zložky (v %): proteín: 15.3; obsah tuku: 13.8; obsah anorganických látok: 8.6; hrubá vláknina: 2.3; vápnik: 1.8; omega-3 mastné kyseliny: 477 mg/kg; energia: 364 kcal/100 g.
Doplnkové látky v 1 kg: antioxidanty;
Nutričné doplnkové látky: vitamín A: 7179 IU, vitamín E: 71.8 mg, železo (sulfát železa (II), monohydrát): 21.5 mg.

Analytické zložky

Proteín: 15.3; obsah tuku: 13.8; obsah anorganických látok: 8.6; hrubá vláknina: 2.3; vápnik: 1.8; omega-3 mastné kyseliny: 477 mg/kg; energia: 364 kcal/100 g.

Dávkovanie

Psy stredných plemien, napr. kokeršpaniel, kŕmte max. 5 sušienkami týždenne. Psy veľkých plemien, napr. labrador, kŕmte max. 11 sušienkami týždenne. Znížte zodpovedajúcim spôsobom množstvo hlavného krmiva. Čerstvá pitná voda musí byť vždy k dispozícii.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Maškrty

Balenie

Hmotnosť balenia 0,15 kg
Počet kusov v súprave 1 ks

Zloženie

Konzistencia Suché
Kód:  KRMpa0042
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5010394996587

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11