Obnoviť stránku

Pedigree granule kuracie a ryža pre šteňatá stredných plemien 15 kg

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
42,90 €

Pedigree granule kuracie a ryža pre šteňatá stredných plemien 15 kg

"Pedigree Vital Protection Puppy je 100% kompletné a vyvážené, chutné a výživné suché krmivo pre šteňatá vhodné pre každodenné kŕmenie. Suché krmivo pre šteňatá značky Pedigree, vyvinuté v spolupráci s veterinármi a odborníkmi na výživu vo Waltham Centre pre výživu domácich zvierat, obsahuje všetky potrebné živiny pre kvalitnú starostlivosť o zuby, ľahké trávenie, zdravú kožu a srsť a silnú prirodzenú obranyschopnosť organizmu vášho šteňaťa. Optimálne množstvo vápnika a fosforu v kombinácii so špeciálnou textúrou robí z granúl Pedigree Vital Protection Puppy suché krmivo schopné podporiť zdravý vývoj zubov a kostí. A neobsahuje žiadne umelé farbivá.

1. 100% kompletné a vyvážené chutné suché krmivo pre šteňatá a mladé psy
2. Pomáha podporovať optimálnu vstup do života, dobrú starostlivosť o ústnu dutinu, ľahké trávenie, zdravú kožu a srsť a silnú prirodzenú obranyschopnosť organizmu
3. Obsahuje optimálne množstvo vápnika a fosforu pre podporu vývoja zdravých zubov a kostí u šteniat
4. Suché krmivo pre šteňatá bolo vyvinuté v spolupráci s našimi veterinármi a odborníkmi na výživu vo Waltham Centre pre výživu domácich zvierat
5. Toto krmivo pre domáce zvieratá neobsahuje žiadne umelé farbivá.

Odporúčané dávkovanie: Pre veľmi malá šteňatá odporúčame zmäkčiť suché krmivo vodou. Počas prechodnej fázy zmeny stravy, prispôsobte množstvo krmiva potrebám vášho psa. Viac informácií nájdete na našich webových stránkach. Čerstvá pitná voda musí byť neustále k dispozícii. 1 litrový hrnček naplnený granulami obsahuje približne 100g krmiva. Pre odporúčané dávkovanie viď obal. Odporúčame kŕmiť kombináciou suchého a mokrého krmiva PEDIGREE. Predpokladané hmotnosť v dospelosti. Po dosiahnutí 9 - 15 mesiacov veku šteňaťa, postupne prejdite na krmivo pre dospelých psov."

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Šteňa/Junior
Veľkosť zvieraťa Stredný pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita, Gravidné a dojčiace

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 15 kg
Počet kusov v súprave 1 ks

Zloženie

Konzistencia Suché
Kód:  KRMP0233
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9003579302897

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18