Obnoviť stránku

Pedigree Biscrok Gravy Bones sušienky pre psov 400 g

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pedigree Biscrok Gravy Bones sušienky pre psov 400 g

Psy milujú chrumkavosť – maškrty Biscrok sú báječné psie sušienky dokonale upečené tak, aby boli čo najchrumkavejšie. Skvelý spôsob, ako vášho psa čo najlepšie odmeniť. Maškrty pre psov Biscrok obsahujú omega–3 nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a minerály a neobsahujú žiadne umelé farbivá ani ochucovadlá, takže z nich môžete mať naozaj dobrý pocit aj vy!


1. Psie sušienky dokonale upečené tak, ako to psi milujú – aby boli čo najchrumkavejšie.
2. Doplnkové krmivo pre domáce zvieratá vyvinuté odborníkmi na výživu a veterinári vo Waltham Centre pre výživu domácich zvierat.
3. Omega–3 nenasýtené mastné kyseliny, ktoré vášmu psovi pomáhajú udržať sa v kondícii, vitamíny, ktoré pomáhajú udržiavať prirodzenú obranyschopnosť jeho organizmu, a minerály vrátane vápnika, ktoré mu pomáhajú posilniť kosti. 4. Lahodné maškrty pre psov, ktoré neobsahujú žiadne umelé farbivá ani ochucovadlá.
5. K dostaniu v lahodných variantách:Biscrok Original a Gravy Bones.

Zloženie

Cereálie, Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu, Minerálne látky, Výrobky rastlinného pôvodu, Semená, Oleje a tuky, Rôzne cukry, Bylinky.

špecifikácie zloženie

Cereálie, Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu, Minerálne látky, Výrobky rastlinného pôvodu, Semená, Oleje a tuky, Rôzne cukry, Bylinky
Analytické zložky (v%): proteín: 12.6; obsah tuku: 7.6; obsah anorganických látok: 8.3; Vláknina: 1.0; vápnik: 2.3; omega–3 mastné kyseliny: 586 mg/kg; energie: 349 kcal/100 g.
Doplnkové látky v 1 kg: antioxidanty; Nutričné doplnkové látky: Vitamín A: 5135 IU, Vitamín E: 51.4 mg, Železo (Sulfát železa (II), monohydrát): 15.4 mg.

Analytické zložky

Analytické zložky (v%): proteín: 12.6; obsah tuku: 7.6; obsah anorganických látok: 8.3; Vláknina: 1.0; vápnik: 2.3; omega-3 mastné kyseliny: 586 mg/kg; energie: 349 kcal/100 g.

dávkovanie

Odporúčané dávkovanie: Psy malých plemien, napr. jazvečík, kŕmte max. 2 sušienkami denne. Psov stredných plemien, napr. kokeršpaniel, kŕmte max. 3 sušienkami denne. Psov veľkých plemien, napr. labrador, kŕmte max. 7 sušienkami denne. Znížte zodpovedajúcim spôsobom množstvo hlavného krmiva. Čerstvá voda musí byť vždy k dispozícii.

Zloženie

Cereálie, Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu, Minerálne látky, Výrobky rastlinného pôvodu, Semená, Oleje a tuky, Rôzne cukry, Bylinky


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Slaná

Typ krmiva

Typ krmiva Maškrty

Balenie

Hmotnosť balenia 0,4 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 12,6 %
Obsah tuku 7,6 %
Hrubá vláknina 1 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy
Kód:  KRMpa0041
Produktové číslo:  5010394986052

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02