Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Oblečenie Softshell Čierne korenie 53 cm XL KRUUSE

4,9 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Oblečenie Softshell Čierne korenie 53 cm XL KRUUSE

Softshellové oblečenie pre psov odolné proti vetru i vode je vhodné na udržanie tepla a sucha v chladnom a daždivom počasí. Elasticita a excelentná priedušnosť poskytujú komfort a odolnú ochranu počas aktivít. Strih oblečenia je prispôsobený tak, aby ho bolo možné jednoducho obliecť a vyzliecť. Obvod krku je nastaviteľný tak, aby priliehal a psíka neškrtil alebo mu nepadal. Strih „bez rukávov“ zaručí neobmedzený pohyb pri hre, behu a podobne. Oblečenie pre psa má 2 otvory na vodítko – na krku a na chrbte so zipsom. Výhodou tohoto oblečenia je to, že strih je univerzálny, takže je vhodné i pre sučku.

Veľkosť a farebné vyhotovenie

Oblečenie má farebné vyhotovenie Čierne korenie veľkosť XL.

Parametre a špecifikácia

Zviera

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Veľké

Vlastnosti

Farba Čierna

Materiál

Materiál Softshell

Rozmery

Dĺžka chrbta 53 cm

Určenie

Určenie Do dažďa

Vlastnosti

Vlastnosti Reflexné prvky, Otvor na vôdzku, Priedušný, Vodoodolný
Kód:  CHPrk1344
Produktové číslo:  5703188276537

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09