Obnoviť stránku

Nutrilove JUNIOR S & M fresh chicken 8 kg

4,7 43 hodnotení
20,90 €

Nutrilove JUNIOR S & M fresh chicken 8 kg

Nutrilove Junior small & medium – (čerstvé kuracie 20 %, sušené hydinové (15 % kuracie), hydinové celkom 40 %) sú vysokokvalitné granule pre šteňatá a mladých psov od 4 týždňov do 18 mesiacov malých a stredných plemien. S obsahom glukosamínu, chondroitínu, vápnika a fosforu pre zdravú kostru a kĺby. Granule pre šteňatá majú výbornú chuť bez pridaných umelých aróm s čerstvým kuracím. Bez pridaných konzervantov a umelých farbív. Všetko čo váš pes potrebuje. Granule pre šteňatá Nutrilove JUNIOR podporujú rovnomerný rast, zdravé kĺby a kosti a zdravú, lesklú srsť.

Kľúčové vlastnosti Nutrilove Junior small & medium 8 kg

  • Granule Nutrilove Junior small & medium slúžia ako hlavný zdroj bielkovín s 35 % surovín na kuracej báze
  • Majú vysoký obsah proteínu 30 % a tuku 18 % optimálne pre šteňatá a mladých psov od 4 týždňov do 18 mesiacov malých a stredných plemien
  • Granule pre šteňatá obsahujú komplex s vitamínmi A, D3, E
  • Bez GMO, farbív a konzervantov
  • Sú bohaté na chuť

Špecifikácia

Zloženie:
čerstvé kuracie (20 %), oškvarky, sušené hydinové (15 % kuracie), pšenica, kukurica, ryža, živočíšny tuk, hydrolyzovaná bielkovina, repné rezky (3 %), kvasnice, ľanové semienko, vitamíny a minerálne látky, frukto-oligosacharidy ( 0,5 %), chondroitín sulfát, glukosamín chlorid. S antioxidantmi.

Analytické zložky:
proteín 30 %, obsah tuku 18 %, popol 6,5 %, vláknina 2 %, vápnik 1,5 %, fosfor 1 %. Omega 6 a Omega 3 mastné kyseliny v pomere 8 : 1

Výživné doplnkové látky na 1 kg:
vitamín A 20000 mj, vitamín D3 1800 mj, vitamín E 600 mg, síran meďnatý pentahydrát (Cu) 12 mg, síran železnatý monohydrát (Fe) 120 mg, jodičnan vápenatý bezvodý (I) 2,4 mg, síran zinočnatý monohydrát (Zn) 133 mg, oxid manganatý (Mn) 48 mg, seleničitan sodný (Se) 0,36 mg, glukosamín 200 mg, chondroitín 270 mg

Dávkovanie:
60 až 339 g denne podľa veku a hmotnosti. Individuálna spotreba vášho psa závisí na jeho telesnej hmotnosti, aktivite a veku. Kŕmte 1 – 2× denne. Ak je krmivo pre vášho psa nové, primiešavajte ho do krmiva, na ktoré bol váš pes doteraz zvyknutý, a dávky pomaly zvyšujte. Pes musí mať stále k dispozícii dostatok čerstvej pitnej vody.


Zloženie

čerstvé kuřecí (20 %), škvarky, sušené drůbeží (15 % kuřecí), pšenice, kukuřice, rýže, živočišný tuk, hydrolyzovaná bílkovina, řepné řízky (3 %), kvasnice, lněné semínko, vitaminy a minerální látky, frukto-oligosacharidy (0,5 %), chondroitin sulfát, glukosamin chlorid. S antioxidanty.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Šteňa/Junior
Veľkosť zvieraťa Malý pes, Stredný pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly
Kvalita Prémiové

Balenie

Hmotnosť balenia 8 kg
Počet kusov v súprave 1 ks

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah bielkovín 30 %
Obsah čerstvého mäsa v sušine 20 %
Obsah tukov 18 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Biela ryža, Kukurica
Kukurica S kukuricou
Sója Bez sóje
Druh použitých tukov Hydinový
Špecifiká zloženia Bez konzervantov, Bez GMO, S antioxidantmi
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 30 %
Obsah tuku 18 %
Hrubá vláknina 2 %
Hrubý popol 6,5 %
Vápnik 1,5 %
Fosfor 1 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa S kĺbovou výživou
Kód:  KRMrk0540
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595606402287

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08