Obnoviť stránku

Nina Ottosson Pamlskový hlavolam Wobble Bowl

4,0 1 hodnotení
24,86 €

Nina Ottosson Pamlskový hlavolam Wobble Bowl

Bav sa a zamaškrť si, prebuď svoje inštinkty lovca! Hlavolam a spomaľovacia miska v jednom, aby bolo kŕmenie zábavnejšie a maznáčikovia spokojnejší! 

Maškrtný hlavolam Wobble Bowl
Úroveň náročnosti: Level 1
Veľkosť: priemer 28,5 cm, výška 10 cm
Vhodné pre všetky psy bez ohľadu na vek a veľkosť, vhodné aj pre mačky

Už nikdy nudnú večeru
Tento hlavolam sype vášmu psíkovi maškrty či krmivo hneď z niekoľkých strán. Vložte granulky do stredového otvoru, ktorý uzavriete gumovým viečkom. Nechajte vášho psieho kamaráta, aby hračku otáčal a hojdal labkami či ňufákom. Keď maškrty prejdú vnútornými zábranami, vyskočia z bočných otvorov a psíka náležite odmenia! 

Zobuďte zvedavosť!
Maškrtové hlavolamy zaháňajú nudu, precvičujú myseľ a rozvíjajú trpezlivosť aj motoriku psa. Je to zábava bez ohľadu na vek, veľkosť alebo plemeno. Bojazlivým psíkom pomáhajú zábavne relaxovať a zvyšovať sebavedomie. Hyperaktívnych bláznov zase upokoja a naučia premýšľať, pretože hrubou silou to ďaleko nedotiahnu :-). Vedeli ste, že hlavolamy znižujú tendencie k deštruktívnemu správaniu? Mentálna stimulácia je pre psa rovnako dôležitá, ako dostatok fyzického vyžitia. 


Level 1:
Hry označené symbolom Level 1 sú vhodné pre všetkých začínajúcich psích hráčov, ktorí sa ešte nestretli so žiadnym psím hlavolamom a potrebujú si natrénovať zručnosti potrebné na odhalenie maškrty. Zároveň psíkov pripravuje na prekonanie výziev, ktoré prinášajú ťažšie hlavolamy. 

Úroveň hlavolamu Wobble Bowl môžete zvýšiť:
– na začiatok dávajte do hlavolamu suché okrúhle maškrty alebo granuly. S miskou niekoľkokrát zatraste, aby sa granuly dostali blízko otvorom a pre psíka bolo jednoduché ich dostať. Tak okamžite získate jeho záujem o hru. 

– aby sa psík nezačal nudiť, urobte mu získavanie odmeny zložitejšie. Namiesto suchých maškrty/granúl použite mierne vlhké alebo ploché maškrty, ako sú plátky sušených mäsových maškŕt, kúsky tvrdého syra a pod. 

– pre ešte náročnejších hráčov zalepte niektoré z bočných otvorov lepiacou páskou, tým znížite počet pamlskov, ktoré z misky vypadnú a hra tak bude dlhšia a napínavejšia. 

Kúzlo spoločnej zábavy
Hlavolamy od Niny Ottosson sú vyvinuté tak, aby stimulovali mozog vášho psa. Naučte svojho psieho parťáka, ako hlavolam riešiť, hrajte sa a bavte sa spoločne. Napovedanie, chválenie a opakované dopĺňanie dobrôt posilní váš spoločný vzťah. Počas celej doby hry majte psíka pod dozorom a nenechajte ho hračku hrýzť. Do budúcej hry hlavolam schovajte. 

Rýchlo upratané!
Prelejte hlavolam vlažnou mydlovou vodou, premiešajte, dôkladne vypláchnite čistou vodou a nechajte úplne uschnúť. Znovu naplňte a ďalšie kolo zábavy môže začať! 

Prečo sú maškrtné hlavolamy od Niny Ottosson také skvelé?
* zaháňajú nudu a zabavia aj hyperaktívnych jedincov
* obmedzujú deštruktívne správanie a rozvíjajú zručnosti vášho psa
* stimulujú na premýšľanie a sústredenie, takže psa pozitívne unavia
* sú zábavné pre všetkých bez ohľadu na plemeno a vek
* posilňujú vzťah medzi pánom a psom

Hry možno hrať so psom, mačkou, ale aj s veľkými papagájmi, opičkami, pet prasiatkami a pod. Zahraničné zoologické záhrady využívajú s veľkou obľubou maškrtné hlavolamy na kŕmenie rôznych zvierat a udržujú ich tak v lepšej psychickej pohode. 

Vyrobené z materiálov vhodných pre kontakt s potravinami. Neobsahuje žiadne škodlivé látky. 

Výrobca: NINA OTTOSSON Sweden (Outward Hound Group)


Parametre a špecifikácia

Určenie

Zviera Pes
Typ hračky Hlavolam

Vlastnosti

Určenie Rozvoj zmyslov
Farba Zelená
Materiál Plast
Súprava Nie
Počet kusov v súprave 1 ks

Rozmery

Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení
Výška 10 cm
Šírka 28,5 cm
Hĺbka 28,5 cm

Vek šteňaťa

Vek šteňaťa 0 mesiacov

Hračka

Obtiažnosť Lvl 1 – najvyššia

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Materiál

Materiál Plast

Rozmery

Veľkosť 28,5 cm

Farba

Farba Zelená

Zviera

Zviera Pes
Kód:  CHPhr0058
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  700603693448

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12