Obnoviť stránku

Nina Ottosson Maškrtový hlavolam Treat Maze

4,6 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -18 %
13,90 € 16,90 €

Nina Ottosson Maškrtový hlavolam Treat Maze

„Keď labyrintom zatočíš, maškrty si zaslúžiš.“ Rozhojdaj ho a otáčaj, prevráť ho tam a späť, kým labyrint nevydá tvoje obľúbené dobroty, nevzdávaj sa, buď rebel!

Maškrtný hlavolam TREAT MAZE
Úroveň náročnosti: Level 2
Veľkosť: priemer 18 cm, výška 6 cm

Pretrepať, nemiešať.
Tento hlavolam sype vášmu psíkovi maškrty z dvoch strán. Vložte maškrty do stredových otvorov v hračke na oboch stranách, zľahka pretrepte, nemiešajte a nechajte vášho psieho kamaráta, aby hračku otáčal a prevracal labkami, či ňufákom. Až maškrty prejdú vnútorným labyrintom, vyskočia z bočných otvorov a psíka náležite odmenia!

Domov aj von
TREAT MAZE je hlavolam, ktorý môžete skúseným psíkom nechať aj na samostatnú hru. Dajte si chladené pivko na terase alebo kávu s priateľmi, váš rebel sa medzitým môže na záhrade zabávať a točiť labyrintom TREAT MAZE. Stále však majte psíka na dohľad, jeden nikdy nevie, akú neplechu by mohol vymyslieť :-).

Vzbuďte zvedavosť!
Maškrtové hlavolamy zaháňajú nudu, precvičujú myseľ a rozvíjajú trpezlivosť aj motoriku psa. Je to zábava bez ohľadu na vek, veľkosť, alebo plemeno. Bojazlivým psíkom pomáhajú zábavne relaxovať a zvyšovať sebavedomie. Hyperaktívnych pojašencov zase upokoja a naučia premýšľať, pretože hrubou silou sa ďaleko nedostanú :-). Vedeli ste, že hlavolamy znižujú tendencie k deštruktívnemu správaniu? Mentálna stimulácia je pre psa rovnako dôležitá, ako dostatok fyzického vyžitia.


Level 2:
Hry označené symbolom level 2 sú určené pre psíkov, ktorí poznajú jednoduché dolovanie maškrty z hračiek a maškrty sú pre nich obľúbenou zábavou. Pre akčných a premýšľavých psíkov je level 2 vhodný aj od začiatku, obťažnosť môžete ľahko prispôsobiť umeniu svojho partnera. TREAT MAZE je iný ako odklápacie hlavolamy, vyžaduje trpezlivosť a vytrvalosť.

Kúzlo spoločnej zábavy.
Hlavolamy od Niny Ottosson sú vyvinuté tak, aby stimulovali mozog vášho psa. Naučte svojho psieho spoločníka, ako hlavolam riešiť, hrajte sa a zabávajte sa spoločne. Napovedanie, chválenie a opakované dopĺňanie dobrôt posilní váš spoločný vzťah. Po celú dobu hry majte psíka pod dozorom a nenechajte ho hračku hrýzť. Do budúcej hry hlavolam schovajte.

Rýchlo upratané!
Prelejte hlavolam vlažnou mydlovou vodou oboma strednými otvormi, premiešajte, dôkladne vypláchnite čistou vodou a nechajte úplne uschnúť. Znovu naplňte a ďalšie kolo zábavy môže začať!

Prečo sú maškrtové hlavolamy od Niny Ottosson také skvelé?
* Zaháňajú nudu a zabavia aj hyperaktívnych jedincov
* Obmedzujú deštruktívne správanie a rozvíjajú zručnosti vášho psa
* Stimulujú k premýšľaniu a sústredeniu, takže psa pozitívne unavia
* Sú zábavné pre všetkých bez ohľadu na plemeno a vek
* Posilňujú vzťah medzi pánom a psom

Hry je možné hrať so psom, mačkou, ale aj s veľkými papagájmi, opičkami, pet prasiatkami a podobne. Zahraničné zoologické záhrady využívajú s veľkou obľubou maškrtové hlavolamy na kŕmenie rôznych zvierat a udržujú ich tak v lepšej psychickej pohode.

Výrobca: NINA OTTOSSON Sweden (Outward Hound Group)

Parametre a špecifikácia

Určenie

Zviera Pes
Typ hračky Hlavolam

Vlastnosti

Určenie Výcvik, Rozvoj zmyslov
Doplnky Zásobník na maškrty
Farba Fialová, Zelená
Materiál Plast
Súprava Nie
Počet kusov v súprave 1 ks

Rozmery

Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení
Výška 6 cm
Šírka 18 cm
Hĺbka 18 cm

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Materiál

Materiál Plast

Rozmery

Veľkosť 18 cm

Farba

Farba Fialová, Zelená

Vek šteňaťa

Vek šteňaťa 0 mesiacov

Hračka

Obtiažnosť Lvl 2 – stredná
Kód:  CHPhr0054
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  700603675758

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02