Obnoviť stránku

Meatsnax Sprinkles 150 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Meatsnax Sprinkles 150 g

Prírodný doplnok krmiva z morských rias, írskeho hovädzieho mäsa a vybraných zdraviu prospešných bylín. Obsahuje čakanku ako zdroj prebiotík a mnoho nevyhnutných vitamínov a minerálov.

Zloženie

Meatsnax Sprinkles je chutný a voňavý sypký doplnok výživy, ktorým môžete obohatiť každé jedlo vášho psieho kamaráta. Vďaka vysokému obsahu írskeho hovädzieho mäsa ho psy s radosťou prijímajú. Neobsahuje žiadne pridané farbivá, ochucovadlá, konzervanty, glycerín, obilie či škrob.

Obsiahnuté morské riasy z írskych vôd Atlantického oceánu a byliny sú veľmi dobre známe pre vysoký obsah antioxidantov. Majú protizápalové a posilňujúce vlastnosti. Prebiotiká obsiahnuté v koreni čakanky a morských riasach pomáhajú udržiavať zdravé zažívanie a celkové zdravie psa.

Zloženie: zelené, hnedé a červené morské riasy, írske hovädzie mäso, koreň čakanky, pestrec mariánsky, zázvor, púpava lekárska, žihľava, senovka grécka, oregano, šípky, yucca, rozmarín, tymian, fenikel, kurkuma, hloh, koreň sladkého drievka, korenie čierne

Analýza: hrubý proteín 38,2 %, hrubé tuky a oleje 3,2 %, hrubá vláknina 5,2 %, hrubé popoloviny 14,5 %, vlhkosť maximálne 15 %

Ide o doplnok stravy. Zaistite prístup k pitnej vode. Výrobok má prirodzene vysoký obsah jódu, neodporúčame ho užívať u zvierat liečených s hypertyreózou (ochorenie štítnej žľazy)

Odporúčané dávkovanie

Malí psi do 10 kg – 1 odmerka
Stredné psy 10 – 25 kg – 1 odmerka
Veľké psy 25 kg a viac – 2 odmerky

Odmerka je súčasťou balenia. Balenie obsahuje približne 150 dávok veľkosti jednej odmerky

Použité suroviny

Morské riasy a kelpy
Pochádzajú z ručného zberu z udržateľných zdrojov írskych vôd Atlantického oceánu. Sú pomocníkom pre zdravé zažívanie a zdravé zuby. Morské riasy majú pozitívny vplyv aj na kardiovaskulárny systém a kožu a srsť. Sú bohatým zdrojom dôležitých minerálov, vitamínov a omega 3 mastných kyselín. Vzhľadom na prirodzene vysoký obsah jódu odporúčame ich podávanie u psov s nerovnováhou jódu (problémy so štítnou žľazou) konzultovať s veterinárnym lekárom.

Mäso
Vo všetkých produktoch Meatsnax je použité kvalitné hovädzie mäso z lokálnych zdrojov v Írsku az írskych bitúnkov produkujúcich mäso pre ľudskú spotrebu.

Čakanka
Koreň čakanky je výborným zdrojom prebiotík a pomáha tak nárastu prospešných baktérií v črevách. Vďaka nim dochádza k zlepšeniu zažívania, posilneniu imunitného systému a lepšej absorpcii vápnika.

Pestrec mariánsky
Aktívnou látkou je silymarín, ktorý je s obľubou používaný na ochranu pečene proti toxínom a podporu rastu nových buniek. Pestrec je tiež silný antioxidant a pôsobí protizápalovo. Hoci je primárne vyhľadávaný práve pri pečeňových problémoch, u psov je s úspechom používaný ako podpora pri liečbe diabetu a zápalového ochorenia čriev.

Zázvor
Zázvor je veľmi obľúbený pre svoje protizápalové a antioxidačné vlastnosti. Pomáha pri liečbe mnohých ochorení a ťažkostí, ako napríklad artritídy, reumatizmu, nadúvaní, vracaní, kardiovaskulárnych chorobách a cukrovke.

Púpava lekárska
Jedna z najznámejších bylín je skvelým zdrojom beta-karoténu a dobre vstrebateľných vitamínov a minerálov. Zvyšuje chuť do jedla a pomáha udržiavať zdravú funkciu pečene a obličiek. Prirodzene detoxikuje organizmus a tiež prospieva psom, ktorí majú problémy s plynatosťou.

Žihľava
Obľúbená liečivá bylina s obsahom mnohých minerálov, vitamínov a fytonutrientov. Pôsobí močopudne, čistí pečeň a obličky, zlepšuje imunitu.

Senovka grécka
Antioxidant, ktorý znižuje poškodenie starnúcich buniek. Podľa výskumov pomáha chrániť pečeň podobne ako obľúbený pestrec. Je užitočný pri prevencii a liečbe rakoviny.

Oregano
Silný antioxidant s vysokým obsahom bioflavonoidov, skvelý v boji proti plesniam, mikróbom a baktériám. Táto bylinka je bohatá na vápnik, železo, mangán, omega 3 mastné kyseliny, vitamíny A, C a K. Oregano pomáha napríklad pri liečbe ochorení horných dýchacích ciest, artritídy a Lymskej boreliózy.

Yucca
V koreni Yuccy nájdeme značné množstvo vitamínov C a B, beta-karoténu, vápnika, železa a ďalších prvkov. Jeho ďalším benefitom je obsah saponínov, ktoré pomáhajú čistiť zažívací trakt.

Rozmarín
Veľmi silný antioxidant s protizápalovými účinkami. Posilňuje kapiláry a celkovo zlepšuje zdravie kardiovaskulárneho systému. Prospešný je tiež v tráviacom trakte, znižuje plynatosť, pomáha bojovať s infekciami.

Tymián
Tymián je bohatým zdrojom vitamínov A, C a K, železa, mangánu, vápnku a tryptofánu. Má antiseptické a antibakteriálne vlastnosti. Prospieva zdravej koži, dýchaciemu systému, mozgovým fukciám a zažívaciemu traktu.

Fenikel
Fenikel pomáha proti nadúvaniu a bolestiam žalúdka. Jeho hľuzy bývajú konzumované ako zelenina, na liečivé účely sa však využívajú semená feniklu. Má tiež protizápalové a močopudné účinky.

Kurkuma
Kurkuma je veľmi obľúbená pre širokú škálu zdravotných benefitov nielen u ľudí, ale aj u psov. Je to antioxidant s protizápalovými vlastnosťami. Prospieva kardiovaskulárnemu systému, zažívaciemu traktu, podporuje funkciu pečene a často sa využíva ako podpora pri liečbe rakoviny. Obsiahnutý kurkumín znižuje hladinu enzýmov, ktoré spôsobujú zápaly v tele. Pre lepšiu vstrebateľnosť kurkumu kombinujeme s čiernym korením.

Hloh
Hloh je považovaný za jednu z najlepších bylín pre zdravé srdce. Má vazodilatačné vlastnosti, pomáha teda rozširovať cievy, zlepšuje zásobovanie srdca krvou a funkciu srdcového svalu, zosilňuje a stabilizuje srdcový tep. Hloh je tiež bohatým zdrojom bioflavonoidov.

Sladké drievko
Rastlina používaná pre svoje liečivé vlastnosti po tisíce rokov. Využíva sa napríklad pri žalúdočných ťažkostiach, vredoch, problémoch so srdcom a pečeňou a kožných problémoch.

Čierne korenie
Čierne korenie je súčasťou všetkých produktov Meatsnax s obsahom kurkumy, pretože zvyšuje vstrebateľnosť zdraviu prospešného kurkumínu.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Hmotnosť 150 g

Druh

Účel Na trávenie a zažívanie
Druh Prášok
Kód:  CHPrk0401
Produktové číslo:  735850255361

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08