Obnoviť stránku

Meatsnax DéPlaque & Digest 150 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Meatsnax DéPlaque & Digest 150 g

Meatsnax DéPlaque & Digest je prírodný doplnok stravy pre psov, ktorý obsahuje veľké množstvo morskej riasy Ascophyllum nodosum známej pre jej pozitívny vplyv na zdravie ústnej dutiny. Má schopnosť významne redukovať tvorbu zubného kameňa, zubného povlaku a krvácania ďasien. 

Zloženie doplnku stravy pre psov Meatsnax DéPlaque & Digest 

Doplnok stravy pre psov Meatsnax DéPlague & Digest obsahuje hnedé, zelené a červené riasy, ktoré majú protizápalový a antioxidačný efekt. Sú zdrojom prebiotík a mnohých dôležitých látok, najmä vitamínov A a C, draslíka, železa, vápnika, jódu a horčíka. Riasy sú vzácnym zdrojom vitamínu B12, ktorý je potrebný pre správnu funkciu nervového systému. Pridané byliny podporujú zdravé trávenie a sú prínosom pre celkovú kondíciu vášho psa. Doplnok stravy Meatsnax DéPlague & Digest je navyše ochutený írskym hovädzím mäsom tej najvyššej kvality. Výrobok neobsahuje žiadne pridané farbivá, ochucovadlá, konzervanty, glycerín, obilie či škrob. 

Zloženie: zelené, hnedé a červené morské riasy, lucerna, púpava lekárska, žihľava, koreň lopúcha, meatsnax prášok s hovädzím mäsom 

Analýza: hrubý proteín 28,6 %, hrubé tuky a oleje 4,1 %, vláknina 3,8 %, hrubé popoloviny 18,7 %, vlhkosť maximálne 15 % 

Meatsnax DéPlague & Digest je doplnok stravy pre psov. Pri jeho užívaní zaistite domácemu miláčikovi stály prístup k pitnej vode. Výrobok má prirodzene vysoký obsah jódu, neodporúčame ho užívať u zvierat liečených na hypertyreózu (ochorenie štítnej žľazy). 

Odporúčané dávkovanie Meatsnax DéPlaque & Digest

Malé psy do 10 kg – 1 odmerka
Stredné psy 10 – 25 kg – 1 odmerka
Veľké psy 25 kg a viac – 2 odmerky

Odmerka je súčasťou balenia. Balenie obsahuje približne 128 dávok veľkosti jednej odmerky. 

Použité suroviny 

Morské riasy kelp 
Pochádzajú z ručného zberu z udržateľných zdrojov írskych vôd Atlantického oceánu. Sú pomocníkom pre zdravé zažívanie a zdravé zuby. Morské riasy majú pozitívny vplyv aj na kardiovaskulárny systém a kožu a srsť. Sú bohatým zdrojom dôležitých minerálov, vitamínov a omega 3 mastných kyselín. Vzhľadom na ich prirodzene vysoký obsah jódu ich podávanie psom s nerovnováhou jódu (problémy so štítnou žľazou) odporúčame konzultovať s veterinárom. 

Lucerna (Alfalfa) 
Lucerna je známa pre svoje protizápalové vlastnosti. Obsahuje enzým betaín, ktorý má pozitívny vplyv na zdravé trávenie. Má vysoký obsah najmä vitamínov A a C, medi a niacínu. 

Púpava lekárska 
Jedna z najznámejších bylín je skvelým zdrojom beta-karoténu a dobre vstrebateľných vitamínov a minerálov. Zvyšuje chuť do jedla a pomáha udržiavať zdravú funkciu pečene a obličiek. Prirodzene detoxikuje organizmus a tiež prospieva psom, ktorí majú problémy s plynatosťou. 

Žihľava 
Obľúbená liečivá bylina s obsahom mnohých minerálov, vitamínov a fytonutrientov. Pôsobí močopudne, čistí pečeň a obličky, zlepšuje imunitu. 

Lopúch 
Bylina s výbornými detoxikačnými vlastnosťami, ktorá stimuluje zažívanie a absorbuje škodlivé látky v črevách. Pri dlhodobom užívaní pôsobí napríklad proti kožným problémom. Lopúch je bohatý na uhľohydráty, inulín, železo, horčík, kremík, tiamín, sodík, draslík, fosfor a chróm. 

Mäso 
Vo všetkých produktoch Meatsnax je použité kvalitné hovädzie mäso z lokálnych zdrojov v Írsku a z írskych bitúnkov produkujúcich mäso pre ľudskú spotrebu. 


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Hmotnosť 150 g

Druh

Účel Na zdravé zuby a ďasná
Druh Prášok
Kód:  CHPrk0402
Produktové číslo:  735850255378

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03