Obnoviť stránku

MAC's Dog Soft GRAIN FREE Kurča pre šteniatka 15 kg

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAC's Dog Soft GRAIN FREE Kurča pre šteniatka 15 kg

Kompletné mäkké polovlhké granulované krmivo pre šteňatá, rastúce psy, gravidné a dojčiace feny všetkých plemien.

Špeciálne vybrané zdroje bielkovín, kurča, ryba, ryža pre správny vývoj a rast šteňaťa. Ideálne pre gravidné a dojčiace suky, poskytuje všetky základné živiny potrebné práve v tomto období.

SOFT mäkké, SEMI-MOIST vlhčené

Mäkké granule s intenzívnou chuťou a vôňou, pre psy maškrtné a vyberavé, pre ťažko krmitelné a staršie psy, pre psy s poruchami prijmu potravy. Riešia problémy s boľavými zubami, citlivým žalúdkom, s vracaním u šteniat a s hltaním nerozhryzenej potravy.

Mäkká granula rýchlo postupuje zo žalúdka, preto je ideálna v kŕmnom režime športovo a pracovne zaťažených psov. Dodá energiu tesne pred výkonom, bez pocitu plného žalúdka. Znižuje riziko torzie žalúdka.

Kombinácia čerstvej kuracej svaloviny, ryby, ryže a kuracieho tuku zabezpečí plnú kompletnú výživu. Na 1 kg krmiva pre psov bolo použité 1,45 kg kuracieho mäsa a 0,3 kg ryby.

Z obilnín obsahuje iba ryžu, preto je prirodzene bezlepkové.

Vyšší obsah vody zintenzívňuje chuť a vôňu prirodzených surovín, psie krmivo je mimoriadne príťažlivé. Mäkšia štruktúra uľahčuje hryzenie. Granula je taká chutná, že sa s úspechom využíva vďaka svojej chutnosti a veľkosti ako vynikajúca maškrta pre psov, pomôcka pri výcviku.

Využíva osvedčenej kanadskej receptúry. Vysoká chuťová príťažlivosť daná vyšším obsahom živočíšneho hydinového tuku. Krmivo je psami mimoriadne dobre prijímaná, je „žravé“.

Obohatené všetkými potrebnými minerálmi, vitamínmi a biologicky aktívnymi látkami z prírodných surovín. Vyrobené v Nemecku, z nemeckých surovín. Zásadne bez použitia akejkoľvek chémie na konzerváciu, farbenie a ochucovanie.

Zloženie krmiva pre šteňatá

Hydinové mäso a hydinová mäsová múčka (min. 45 % čerstvého mäsa, 20 % mäsová múčka), ryža (22 %), rybia múčka (6 %), kurací tuk (konzervovaný vitamínom E a extraktom z rozmarínu), zemiaky, droždie, repné odrezky, vývar z hydinového mäsa, morské riasy, FOS, MOS, Yucca Schidigera (500 mg/kg).


Analytické zložky

Hrubý proteín 28,5 %, oleje a tuky 15 %, hrubá vláknina 2,3 %, hrubý popol 6,5 %, vlhkosť 16 %, FOS 2 000 mg/kg, MOS 2 000 mg/kg, metabolizovateľná energia 4 050 Kcal/kg.



Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Šteňa/Junior
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita, Gravidné a dojčiace

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 15 kg

Zloženie

Konzistencia Polovlhké
Obilniny Bez obilnín
Kukurica Bez kukurice
Sója Bez sóje
Druh použitých tukov Kurací
Druh použitého oleja Živočíšny
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 28,5 %
Obsah tuku 15 %
Hrubá vláknina 2,3 %
Hrubý popol 6,5 %
Vlhkosť 16 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa S kĺbovou výživou
Kód:  KRMP080
Produktové číslo:  4027245901400

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07